Két és fél éves kisfiam kezén és ujjai között pici apró pöttyök vannak. A gyerekorvos írt fel rá krémet, de nem javul. Sőt már a tenyere is (tudásbázis)
Ha a doki azt mondta, hogy kinövi, akkor úgy gondolom, valószínű egy vírus okozta szemölcs lesz, amit idővel az immunrendszer valóban leküzd.
Amit a 11-es hozzászólásomban írtam az áll.
Ha uszodai futószemölcs, akkor a bioptron lámpás kezelés jó rá, szólj és szerzek neked egyet vagy valami.
Kéoet nem találtam, csak ezt
Ez tuti,hogy ekcéma!Lehet,hogy ujjszopással kezdődött,de bármire lehet allergiás,és mivel nem lett kikezelve,terjed tovább.Flucinár,vagy Ftorocort kenőcsöktől hamar elmúlik,de ezek a mostani krémek nem annyira hatékonyak,ja de...az Elokom is nagyon jó,ezeket mind orvos írja fel,ha jól tudom a Flucinárt bőrgyógyász,de az a legjobb.
Nagyon viszkethet szegény gyereknek.
Szerintem két dolog lehet. (vagy több, nem vagyok doki). Vagy a kutyától kapott apróbb fertőzést(gyerekkoromban a macskéától kaptunk el valamit, szintén az ujjunk között volt apró pötty), vagy a melegtől kiütései lesznek. Izzad a tenyere?
Mit írt ki a doki?
Fenistil gél nagyon jó saz ilyen jellegű kiütésekre.
Szerintem ne háziorvoshoz, hanem bőrdokihoz vidd el, erről biztos többet tud.
Addig is, fenistil gél.
vagy virág?????
nekem a kisfiam is én is virágporallergiásak vagyunk és pici pirosas pötyök jönek ki a kézfejünkön amik aztán behólyagosodnak és fekszívódnak vagy kidurrannak és nagyon viszket!erre nekünk csak a gyógyszertári mentolos ecsetelő jó meg a zyrtec(nekem)a gyereknek meg azt mondták hogykinövi de addig is kenjem egy krémmel de az nagyon büdi és a gyerek nem engedi úgyhogy vettem neki firstöt meg aloe vera fürdetőt és az jó!!!ha előjönek a pöttyök azt hazsnálom és nem viszket neki és hamarabb elmúlik! de szerintem menj el gyerekbőrgyógyászhoz!!!
Folytatnám.
Mikor kezdődött? A meleggel? Vagy előtte?
További ajánlott fórumok:
- Válsztanátok olyan gyerekorvost, aki először homeopátiás szerekkel próbál meg segíteni?Ellene-mellette?
- Te mit adnál a gyerekorvosnak karácsonyra köszönetképpen ajándékba?
- Ha nem tudok szoptatni 7 hónapos babát, jogosult vagyok tápszert irattatni a gyerekorvossal?
- Ti mit tennétek, ha észreveszitek, hogy a gyerekorvos elsiklik egy fontos laboreredmény fölött?
- 2éves kisfiamnak száraz és sebes a tenyere, mitől lehet?
- Kisfiam tenyere sűrűn izzad, mit ajánlotok rá?