Keresztények fóruma! Szeretet közösségben együtt munkálkodva! :)) (beszélgetős fórum)
Az a Te valsztasod. Abban hiszel, vagy nem hiszel amit Te valasztasz. de nekem nincs es masnak se joga elvenni masok hitet, bar mely is legyen az. Amiben masok akarnak hinni az meg az o valasztasuk.
Masok remenyet, hitet, nincs joga senkinek elvenni.
tudod hogy van.. az évszázados üldöztetés visszajár :) (mármint pogányok illetve más vallások kontra keresztények :) )
nem tagadom hogy minősít de ezzel én gond nélkül nyugodt szívvel együtt tudok élni. és nem vagyok se a sátán bűvöletében sem semmi baromság.. egyszerűen élem az életem ahogy tetszik.
Valójában a fórum indítótól én elhatárolom magam.. van a hoxán más olyan fórum ahol jól érzem magam keresztyénként...
Igen titeket is minősít... mert nem tudtok mát csak üldözni.
hát tudod.. ez nem minket minősít (na jó.. nem mosom kezeim.. minket is..) de egy összetartó közösség nem ilyen ;)
ennyit a "nagyrabecsült" keresztényekről. megfutamodnak mint a kutyák...
néhány rossz szó vagy nem odaillő és máris hallgatnak mint a sííír.
ezért nem kell vallás... csak befolyásol. Istennek nem kellenek szekták.
kell a múlt ez igaz de ha folyton hátra nézünk nem látunk előre.. csak ezt mondom..
és igen tudni kell megbocsátani.. évszázadokon kereszül nem anyázhatunk olyanoknak akik már nem is abban a generációban nőttek föl és már csak hallották.
kihal lassan de biztosan az a generáció és már csak olvasunk róla, homályba vész, egy történet lesz semmi több...
Ha valaki megeroszakol bennunket, egy ido mulva felejtsuk el neki es csokoljuk meg a sejhajat... mert mar regen volt az!
Miert van az ha nekunk tele a bendonk es nem bant bennunket senki, oly gyorsan elfeledjuk azokat, akiket masok megalaznak masok ebbe a helyzetben kenyszeritettek oket?
Szokjak meg, es hallgassanak!
Most az EN a legfontosabb.
Van olyan meg hogy szolidaritas?
"az RÉG elmúlt. most MOST van."
Multunk nelkul nincs jovonk...
Kioktattak belolunk, hogy kik is vagyunk?
Vagy Hofi G.-nak van igaza, "nekunk mindig kell egy s.gg amit csokolhatunk!"
De nem számít!Oldalunkra tarsolyt kötünk,hátunkra tegezt vetünk,és lenyilazunk mindenkit,aki nem ragaszt "Nagymagyarország" matricát a külföldi autójára.Használjuk az Árpád-sávot is,kár,hogy nem tudjuk mi az.
Kár,hogy marhára nem tudunk semmit erről,de magyarkodunk,mert az divat ma!
Erről ennyit.
az enyémek se. sok nemzetségű vér van bennem. :D
na akkor most már nem tudom. van olyan ami ehte magyar? szerintem nincs... XD
tele a padlás nekem is a magyarkodással.. és azt utálom a legjobban mikor olyan ugat aki nem él itt hogy Ő mekkora magyar.. mint Gábor Zsazsa meg a többi bazári majom... grrrr
Igen.Bár a nóniusz sem teljesen magyar,mert minden lú őse:
a,arab telivér
b,norvég erdei ló
Ez a magyarkodás engem nagyon kikészít.Nem is megyek bele,mert felhúzom magam.Egyébként sem vagyok tulajdonképpen magyar.Mindenhonnan jöttek az őseim.Akkor most bújjak el?:-)
Ja.Akkor vegyünk Pulit.Az magyar autó.
Vagy fecskehasú mangalicát,az is magyar és lehet rajta ülni.
Nándorfehérvár-Belgrád 0:1:-))
nem kell elfeledni de a múltban élni se. az RÉG elmúlt. most MOST van.
ettől kapok agyhúgykövet hogy állandóan jönnek a trianonnal meg a fax tudja mivel. TÖRTÉNELEM.. nem véletlenül hívják így.. már MEGTÖRTÉNT!!
lépj tovább te is...
Talán megkérdezném azokat akik magyarok és most más országhoz vannak csatolva, mi történt velük most a szerb háborúkor.. Vagy a Székelyeket, vagy a Román, Szlovák, Ukrán oldalaikat...
Ha az emberek millióit erre kárhoztatták, el szabad azt feledni?
További ajánlott fórumok:
- Milyen kérdésre keresel választ keresztény témában?
- Ti hogy viszonyultok közösségben a bőrbeteg emberekhez?
- Vannak itt a Hoxán keresztény édesanyák?
- A keresztény ember élete
- Miért ehetnek a keresztények almát?
- A személyiség jog védelme érdekében tetves gyerekek is járhatnak közösségbe!!! Ez a demokrácia?