Keresem a "brutál jó" hajszárítót (beszélgetés)
Hát ami hamar megszárítaná, az szerintem lenne vagy 5000 W-os teljesítményű hajszárító. Nem biztos, hogy az a jó, ha magas hőfokon szárítja a haját. Akarom mondani.. inkább égeti. 2 perc alatt rövid, tüsi hajat lehet normálisan megszárítani.
Egy hajszárítás függ magától a hajszárítótól, a kefe minőségétől és a formázás technikáján.
A korkefesbe gyakorlatlan kezzel a hosszu haj szerintem konnyen be tud akadni, gyereknek nem biztos, hogy jo (persze korfuggo).
Baratnom, akinek brutal sok, derekig ero haja volt, gyerekkent mindig a hosugarzo ele ulve szaritotta, kozben olvasott, hajszaritoval eselytelen volt neki.
A fejbőrnek kell száraznak lenni, hogy ne fázzon meg.
Hány éves a gyerek?
Megpróbálom nem magamhoz hasonlítani a hajszárítási tudását, mert én roppant béna vagyok:DDD
Nekem sok hajam van, de elég vékonyszálú, így a körkefés szárítóval sokáig tart a szárítás.
Nekem van egy lidl-s hajszárítóm, ami elég jó, így azt szoktam csinálni, hogy azzal félszárazra szárítom, az kb. néhány perc és utána szoktam a körkeféssel.
Nekem csak váll alá ér a hajam, de így is eltart a körkefés produkcióm kb. 15 percig.
Nekem is olyan hajam van mint neki (legalábbis leírás alapján). Nem szabadna szárítani mert szabadon szárítva sokkal szebb.
Egyébként minden erősebb/gyorsabban szárítja, az annál rosszabb az ő hajának. Ha nem szereti szárítani hagyja megszáradni vagy vágassa le.
Sziasztok!
Szeretnék a lányomnak karácsonyra egy olyan hajszárítót ajándékozni, ami brutál jó. Úgy értem, 2 másodperc alatt megszárít egy vastag szálú hajzuhatagot. Nagyon utálja ugyanis a hajszárítást, főleg mert sokáig tart. Sok haja van és erős szálú. Télen mindig vitázunk ezen, mert nem hajlandó az időt rászánni, hogy teljesen száraz legyen.
Tipp esetleg?
Nézegettem ezeket a tekerős kefés hajformázó-hajszárító verziókat is. Ezek jók? Gyerek tudná használni? Ebben nem vagyok biztos. :(
További ajánlott fórumok:
- Magic Wind hajszárítóval tapasztalatok? Tényleg egy csoda vagy átlagos hajszárító menő reklámmal? Próbálta már valaki?
- A túl gyakori hajszárítás okozhat problémákat? (bővebben lenn)
- Milyen ionos hajszárítót ajánlasz?
- Melyik a legjobb hajszárító fodrászatba?
- Vajon érdemes vásárolni forgófejes hajszárítót?
- A hideg gyantacsíkok (arcra) tényleg jobb eredményt produkálnak, ha a kezem helyett hajszárítóval melegítem fel őket? Vagy felejtsem el?