Keresek egy mesét. (beszélgetés)
Sziasztok! Ha valaki tud, kérem, segítsen! Órák óta keresek egy karácsonyi mesét, amit már megtaláltam egyszer, most mégsem... Arról szól, hogy a kislány is karácsonyi meglepetést akar készíteni a családjának, és titokban feldíszíti a kert fáit mindenféle jóval, amit az éléskamrából vett. Mire kihívja a családot, már őt is meglepetés várja, mert egy csomó madár lakmározik a kitett eleségen.
Az a bosszantó, hogy nemrég megtaláltam ezt a mesét, most meg akármit is ütök be a keresőbe, nem jön elő. Tudna valaki segíteni? Előre is köszönöm!
"A rongybabák kalandjai"
Sziasztok! Van egy mese, amit gyerekkoromban láttam, de nem találom a neten. A címe, Én úgy tudtam, hogy "Rongybabák", de nem. Emlékszek több rongybabára, aki piros színű "kleopátra" hajú volt azt hiszem, és társaival mentek egy várba, ahol azt hiszem egy sárkánnyal találkoztak, de megszelídítették.Valakit meg akartak menteni.
Ez nem sok minden, de nagyon szeretném tudni a címét.
További ajánlott fórumok:
- Keresek egy mesét, ami egy hosszú hajú lányról szólt :)
- Vonattal, vonattal való utazással, vagy csak a közlekedéssel kapcsolatos mesét keresek. Anyukák, óvónénik légyszi segítenétek? (Nem Thomas!)
- Óvónénik, szülők segítenétek? Természettel kapcsolatos mesét keresek, nagycsoportosoknak!
- Keresek egy répás mesét. Nem amikor sokan húzzák, hanem egy állatosat. Segítsetek !
- Nagyon szép karácsonyi történetet vagy mesét keresek, tudtok ajánlani?
- Keresek egy régi mesét! Annyira emlékszem, hogy kiskutyák voltak benne és az excalibur.