Keresek egy cukrászdát, a napokban volt riport a rádióban róla, ismeri valaki? (tudásbázis)
Köszi a véleményt! A férjem és a gyerekeim is nagy csokiimádók (én is szeretem, de nem annyira mint ők) senki nem dohányzik (csak a fiam volt kocadohányos, de leszokott) és nagyon édesszájúak.
jó hely:)
látványra is és ízre is szépek a termékeik (meg maga a bolt is).
persze annak, aki szereti az édességeket... aki cukorellenes annak nem fog tetszeni:)
Szombat délelőtti adásaikat szeretem. Nem tudom mindig hallgatni. Hétköznap délelőtt inkább.
Ugye Te pesti vagy? Akkor biztos hamarabb tudsz elmenni, majd írd már meg, milyen volt! Persze ha mégis én megyek előbb, akkor megírom.
Engem is kiváncsivá tettél :)
www.sugarshop.hu, ahogy Macs is írta. A Paulay Ede utcában és a IV.ker. Petőfi u. 5 alatt vannak boltjaik. Hát egyszer bemegyek körülnézni! Szimpatikus volt a hölgy a riportban is.
És melyik az a cukrászda?
Csak a tartalomjegyzékben nem említették, és mikor keresgéltem műsöron belül, akkor se sikerült odakattintanom. Akit érdekel hallgassa meg, Kumin Viktória riportjai a Korkóstoló végén, tegnapi műsor. És Horváth Eszter designcukrászdájáról van szó, arról amit Macs írt, habár én a nyalókára egyáltalán nem emlékeztem, de tényleg említi azt is. Köszi mindenkinek a segítséget!
[link]
Én ezt ismerem - legalábbis itt biztos van óriásnyalóka is :)
Mikor kérdezte a riporter a tulajt,h mit szól a többi cukrász, azt mondta, h akik írigykednek azzal vádolják őket, h milyen sokszínúek a termékek, biztos sok színezéket használnak, stb, és hogy neki ez esett a legrosszabbul, mert nagyon gondosan válogatják az alapanyagokat, h minden jó minőségű legyen, és itt mondta, h a csokoládét is azért nem Belgiumból hozatja, hanem Franciaországból. Itt egy kicsit azért meglepődtem. És h a mosdójuk olyan, h cukorkákkal van kirakva azt hiszem, h a mosdókagyló de nem biztos, mert itt bezavart a családom, és még több mindent is mondott a wc-ről, h miért olyan népszerű. Ezeket csak azért írom le, mert hátha vki jár oda vagy volt ott és az említettek alapján ráismer. Egyébként én a Daubner cukrászdában voltam egyszer, arról hallottam olyan sok jót, és h nem is 1x ők voltak az Év Cukrászdája. Nem csodálom, mert tényleg remek, szép és nagyon finom dolgai vannak.
ja, bocs, látom, ezt a lehetőséget már próbáltad
[link]
ez a Kossuth Hangtárja
állírsd be a napot, kiadja az összes műsort és rá lehet kattintani, meghallgathatod
Hát nem tudom :S Lehet,hogy nem ezt keresed,de ez a Cukrászda akkor is világszínvonalú.Bármit megcsinálnak és iszonyú klassz dolgokat is árulnak :) (imádom az óriásnyalókát például)
Megnéztem a honlapjukat, sztem nem ez az. Egyrészt a beszélgetésben sokkal igényesebbnek tűnt a hölgy, minthogy helyesírási hiba v elírás legyen a honlapon, másrészt nem azt láttam visszaköszönni mint amit hallottam. De azért kösz!
Igen, meghallgattam a tegnapi Szombat délelőtt-öt a Hangtárban, mert arra gondoltam, de nem találtam, nyilván nem ott volt.
Nem hallottam,de ilyen cukrászda a Horváth újpesten.
Hangtár Kossuth rádió, ha ott volt.
Kicsit bővebben: Tegnap v tegnapelőtt volt egy riport a Kossuth rádióban, sajnos nem mindig hallottam, így azt sem tudom, melyik városban van, de nyilván Budapesten. Hátha a pestiek vagy akik a riportot hallották, tudnak segíteni. Egy hölgy vezeti a cukrászdát, egy háromszintes házat vettek anno a szülei, és mondták a lányuknak, h jó lenne vmi értelmeset kezdeni az egyik szinttel. A hölgy ekkor más szakmában dolgozott. Cukrászdát hoztak létre végülis, a hölgy volt Japánban és Amerikában is tanulni. A cukrászdában különleges formák, színek és ízek vannak, évszakonként változtatnak nem csak a repertoárjukon hanem a belső berendezésen is, Franciaországból hozatják az alapanyagot, és még említette,h a vendégeik többet fényképezkednek a wc-ben mint a cukrászdában, mert olyan érdekes és szép a wc. Szeretném megtudni, hol van ez a cukrászda, v mi a neve, h itt a neten is utána tudnék nézni.
Köszönöm
Keresek egy cukrászdát, a napokban volt riport a rádióban róla
További ajánlott fórumok: