Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek (beszélgetős fórum)
Sziasztok.
Vásároltunk egy Panasonic SD ZB2512 kenyérsütő gépet.
Azt szeretném megkérdezni ha fánk kot szeretnénk dagasztani keleszteni akkor maximum mennyi liszt mennyiséget tehetek bele? ( hogy ne fusson ki a keresztés végén)
500g?
Ha jól láttam a programjait akkor az alap kelesztés kell ez esetben. 2x dagaszt 2 keleszt.
Valamint azt szeretném kérdezni amennyiben teljes kiőrlésű kenyeret Akarok készíteni akkor azt Hanyas programon érdemes elvégezni?
Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok! :)
Nem olvasnám vissza a közel 2000 hsz.-t, így konkrétan csak egy kérdésem lenne:
Az itt jelenlévők közül (bár fél éve nem járt itt senki...) kinek van Moulinex Uno OW310131 kenyérsütőgépe? :)
Én anno kevertem búzaliszttel, nem csak teljes kiőrlésűből sütöttem.
A sütő tetejét takard le sütés közben 3 réteg konyharuhával úgy, hogy a szellőzőnyílásokat hagyd szabadon.Azért esik be a kenyér teteje, mert szelel a géped teteje.Majdnem mindegyik ezt csinálja.
Abba nagyobb kenyeret is süthetsz.
Nézz körben Limara péksége oldalon, ott találsz kenyérsütős meg sütőben sült recepteket is.
Én csak a dagasztás-kelesztés programot szoktam használni, nem szereti a családom a gépi kenyeret.A gépek zömén az első program az alap, általános,Basic program.Az elején van valamelyik a teljes kiőrlésű program.Tudni kéne, milyen programok vannak neked ráírva.
Na ez a kenyérsütő örök életű lesz!Képzeljétek, tegnap a keskeny konyhai pultra tettem, és leugrott sütés közben! Épp kezdtem keseregni, hogy mehetek új gépet venni, mert a konzolja is kiesett elöl.Csak próbaképpen visszaillesztettük, és működik!:)
(azt nem tudom, meddig)
Elromlott :((.
Valami a progijánál, fűtőszál jó. De nem tudtam a legutóbbit megsütni mégse. És valóban jó ha bármelyik masinánk 5 éve működik.
3 év után pl a mosőgép szivattyúja kifekszik...
Nekem már a 3. vagy 4. kenyérsütőgépem van,már nem is tudom számontartani:) Mindegyik más-más márkájú,de egyik sem bírta ki 1 évig sem.
Sajnos ez szinte minden háztartási gépre igaz:(.
Direkt ugy vannak csinalva, hogy hamar ki kelljen dobni, mert alkatreszeket szem lehet kapni hozzajuk! Nemregen egy gumi meghajto szijjat kellett volna kicserelni. Nincsen!
Szemetet csinalnak, nem javithato, hogy vegyel masikat. De legalabb legkozelebb ne ugyan azt a markajut!!! Mint a villanykortek is csak 1000ora, vagy 700 orara vannak csinalva, de nemelyik nekem ket hetet birt csak ki. Probald visszavinni!!! Hol a blokk rolla, meg minden fele nehezsegeket hoznak fol...
Szemetek a cegek vezetoi!!!!
Próbálkozok:)
Nagyon hiányzik a gépem, csináltam kenyértésztát a keltetőtálban, de sokkal sűrűbb lett, és sokára kelt fel:(
Annyiért már majdnem kapsz egy új gépet!:(
Próbáld meg aukciós oldalakon,hátha találsz egy üstöt olcsóbban.
További ajánlott fórumok:
- Premium kenyérsütő használati utasítás, receptek. Tud valaki segíteni?
- Sütireceptek kenyérsütőhöz
- Egylapátos kenyérsütőgéphez milyen recepteket ismertek?
- Van valakinek Orion OBMD-1401 típusú kenyérsütőhöz receptek?
- Kipróbált és bevált recepteket írnál Moulinex Uno OW310131 kenyérsütőgéphez?
- Mulinex kenyérsütőhöz bevált recepteket szeretnék, tudtok segíteni?