Kéne egy kellemes átmeneti szép cipő, de mindenben fáj a lábam. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Mitől fáj,,az kérdés.
Lehet hogy ortopédiára kellene menni.
Amúgy nagyon jók a zselés betétek is ha csak a sarkad,vagy a talppárna szokott fájni.
A Deichmannban a sportcipők nem is jók semmire, kényelmetlen kemény talpuk van. Viszont a Medicus cipőik elég jók. Hajlékony talpuk van, van amelyik kissé gördülő is, kellemes a járás bennük. Amit utóbb vettem, 6 évig volt nagyon jó cipőm. nem olcsók, viszont tartósak, kényelmesek.
Futó cipőm is megvan 4 éves, már akkor majdnem 30 ezerbe került, most több mint 50 ugyanez.
Általánosságban elmondható, hogy az olcsó cipőkben fáj a láb. Cipőre érdemes, sőt, kell is áldozni. Például kizárólag bőrcipőt viselj, az tágul, követi a láb vonalát, mozgását, vele tágul, de még így sem mindegy, melyik típust.
Ne olcsósított holmikat viselj, e téren nagyon megbosszulja magát.
Sporthoz is a megfelelőt viseld, például hosszú futásokhoz ne diszkontáruházakban vett általános sportcipőt hordj, stb.
Nekem pl a Deichmannban, CCC-ben kapható lábbelik egyike sem vált be.
Én is nézegetem mindig, hátha kifogok egy nagyon kényelmeset. Most éppen van, de a DM-ben nem rég érkeztek új fazonok puha talppal. Nézd meg.
Neten szoktam nagyon jókat látni, de próba nélkül nem veszek cipőt.
Próbáld meg az én kedvencemet, lepke künnyű, vannak nőiben is. A kényelem fontosabb mint a divat.
További ajánlott fórumok:
- Miért keresnek a nők mindenben kifogást, illetve miért nem tetszik nekik soha semmi?
- Szép... - Mindenben és ragozottan is /Szépre száll a füst, Te vagy a legszebb.../
- Ti randiznátok olyan pasival, aki mindenben szimpatikus, de hiányzik 1 foga?
- Mit ehet az, akinek ki kell zárnia a növényi eredetű olajokat, az azokat tartalmazó ételeket? Mindenben van:S - ételallergia miatt-
- Így hogy lehet leélni egy életet? Párkapcsolatban mindig hasonló a gond és a munkában, mindenben rosszul teljesítek.
- Lassú ember vagyok. Mindenben. De ez a Lidl-es kasszánál...