Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kéne egy kellemes átmeneti szép cipő, de mindenben fáj a lábam. fórum

Kéne egy kellemes átmeneti szép cipő, de mindenben fáj a lábam. (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

18. Canna (válaszként erre: 13. - 55Judit)
ápr. 9. 08:49
A négy éves futócipőd még használható? Úgy értem: futásra?
17. Canna (válaszként erre: 15. - Michelle.r)
ápr. 9. 08:48
Régebben kedveltem a Tamarist, az megfizethető áron is van. Ami drágább és nagyon jó, az a Jonak Paris.
16. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 18:53

Mitől fáj,,az kérdés.

Lehet hogy ortopédiára kellene menni.

Amúgy nagyon jók a zselés betétek is ha csak a sarkad,vagy a talppárna szokott fájni.

15. michelle.r (válaszként erre: 12. - Canna)
ápr. 8. 17:56
Melyik vált be?
14. 55Judit (válaszként erre: 12. - Canna)
ápr. 8. 12:23
nekem van szendvics szerkezetű talpbélésem. Gyógyászatiban lehet kapni. Ha nem Deichmanos kényelmi cipő van rajtam, másmilyenbe beleteszem és sokkal jobb vele bármilyen cipő.
13. 55Judit (válaszként erre: 10. - Canna)
ápr. 8. 12:21

A Deichmannban a sportcipők nem is jók semmire, kényelmetlen kemény talpuk van. Viszont a Medicus cipőik elég jók. Hajlékony talpuk van, van amelyik kissé gördülő is, kellemes a járás bennük. Amit utóbb vettem, 6 évig volt nagyon jó cipőm. nem olcsók, viszont tartósak, kényelmesek.

Futó cipőm is megvan 4 éves, már akkor majdnem 30 ezerbe került, most több mint 50 ugyanez.

12. Canna (válaszként erre: 11. - Michelle.r)
ápr. 8. 12:01
Sajnos nekem az a márka sem vált be.
11. michelle.r (válaszként erre: 10. - Canna)
ápr. 8. 11:50
A CCC-ben kapható pl. a Gino Rossi kollekció, puha és finom bőrből készülnek. Nem mellesleg évek alatt sem deformálódik és használódik el.
10. Canna
ápr. 8. 11:38

Általánosságban elmondható, hogy az olcsó cipőkben fáj a láb. Cipőre érdemes, sőt, kell is áldozni. Például kizárólag bőrcipőt viselj, az tágul, követi a láb vonalát, mozgását, vele tágul, de még így sem mindegy, melyik típust.

Ne olcsósított holmikat viselj, e téren nagyon megbosszulja magát.

Sporthoz is a megfelelőt viseld, például hosszú futásokhoz ne diszkontáruházakban vett általános sportcipőt hordj, stb.

Nekem pl a Deichmannban, CCC-ben kapható lábbelik egyike sem vált be.

9. 55Judit (válaszként erre: 8. - 55Judit)
ápr. 8. 10:31
Deichmann!
8. 55Judit (válaszként erre: 7. - 55Judit)
ápr. 8. 10:30
Elírtam bocs, nem Dm! Mindjárt rájövök mit akartam írni. :)
ápr. 8. 10:28

Én is nézegetem mindig, hátha kifogok egy nagyon kényelmeset. Most éppen van, de a DM-ben nem rég érkeztek új fazonok puha talppal. Nézd meg.

Neten szoktam nagyon jókat látni, de próba nélkül nem veszek cipőt.

ápr. 8. 10:24
Vegyél kényelmes sportcipőt , szélesebb fejrésszel vagy pofásabb gyógypapucsot. Nekem már nincs is alkalmi nőcis esküvőre is lapos papucscipőben mentem ,megyek. Decatlonban is kapni kényelmesebb sportcipőket nem horror áron.
5. Lady Lavender (válaszként erre: 3. - 5bastya)
ápr. 8. 09:43
Szerintem azok nem talpalasra valók. A gyógyegerek bohóckodnak benne, ha süt a nap.
ápr. 8. 09:41
Nem tudom, mennyit aldoznal rá, de a Joya ciopok nagyon megerdemlik a pénzüket. Sajnos a vám miatt itt kivontak a forgalombol.
ápr. 7. 21:41
A barefoot cipők en sose fog előfordulni
ápr. 7. 20:26

Próbáld meg az én kedvencemet, lepke künnyű, vannak nőiben is. A kényelem fontosabb mint a divat.

[link]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook