Kellemetlen helyzet (beszélgetés)
Szia keves Sombrita!
Az én kapcsolatom is kísértetiesen hasonló volt a tiedhez!4 évig éltem együtt egy sráccal, akivel szex semmi nem volt.Az elején volt petting.De se orálisszexet nem akart mert az undi, a lábam közé nem tudott normálisan benyúlni,mert az olyan fura. Én is olyan hülye voltam,hogy tűrtem, tűrtem és tűrtem, mondván csak megváltozik.Az utolsó másfél évben semmi nem volt...
Szóval nem akarlak elkeseríteni, de lehet, hogy tényleg a pasik felé húz, csak magának sem meri belátni.
Az enyémet sem lehetett elvinni se pszichológushoz, se párterapeutához. A szexről sem lehetett vele soha beszélni. Csak egy lányvolt az életében akivel néhány nap ismeretség után lefeküdt.
Szóval kedves sorstárs. Ne legyen cseppet se bűntudatod ha másokkal randizol esetleg. Ha folyton emészted és hibáztatod magad rámehet az egészséged. Lelkileg teljesen tönkremész :(...
Kívánom, hogy sikerüljön egy olyan társat találnod, aki megbecsül és szeret :)!
Igen,nagyon jól összefoglaltad.Másik része a 41.hozzászólásodban volt.Ez a szeretet.Ő attól szerethet,hogy nem akar nemi életet élni veled.Ezért nem haragudhatsz rá.És ha jó volt,mert hozzá tudtál menekülni,akkor ezt ne felejtsd el neki!Maradhat a barátod,a lakótársad,akire csak így fogsz ezután nézni.
Te másról álmodtál,de erről ő nem tehet.
Most már nem kell azon agyalnod, mi volt, az csak az energiát rabolja. Soha nem késő változtatni. Mindjárt írok neked valamit priviben, ami szerintem segíthet.
Mielőtt tisztázd ezt kettőtök között, ne járj úgy randikra, hogy itthon feszengsz miatta. és főleg ne érezz lelkifurdalást!
;)
Tudom. Nem is akarok mentséget! Anyámékkal annyira rossz volt h törődött velem, ő volt büszke , ha egy munka sikerült vagy bármi. Ilyen értelemben egy jó barát és ez nekem fontos volt, h kedves hozzám egy ember. Otthonról "menekültem" .
De ugye a női részről meg le kell mondanom. van a párkapcsolat meg a barát és nekem annyira számított a törődés, h lemondtam a másikról
Már bánom nagyon!
Most van most.
Most lesz is egy találkozóm.
Két dologról mondj le: a dühödről és a közömbösségről. A többit majd hozza az élet.
Ne érezd úgy, hogy ő hajszolt bele, a te döntésed volt. Te döntöttél úgy mindkét méltatlan szex után, hogy vele maradsz, minden méltatlannak ítélt nap után úgy keltél fel reggel, hogy "párkapcsolatban" élsz.
Most már tudod, hogy nem érzed ebben jól magad. Mire vársz?
Mindegy hogy tervezted korábban. Most van MOST!
nem megy nem lehet elvinni
én már nem mondom többet
engem tönkretett ez a 6 év már
azt mondta ő nem megy akárki mondja ő nem égeti magát
ilyen ember így született
...csakhogy én nem így születtem..
mert ideges vagyok
és úgyérzem valahogy ő hajszolt ebbe bele
én nem így terveztem annak idején
de nem tudok és nem is akarok már a nőiségemről lemondani
Igen, ez a szeretet, kinyitja az ajtót és elenged. Te meg belemagyarázol egy csomó mindent. Nem ő gyötör, te gyötröd magad.
Egyébként ha tényleg a legjobb barátod, miért beszélsz róla ilyen dehonesztálóan?
Akkor a legjobb szerintem, ha most abbahagyod magadat sajnálni és tovább lépsz. Zárjátok le a kapcsolatot és legyetek lakótársak, akkor nem kell "megbízhatatlan bérlőtársakkal" osztoznod.
Őszintén, mire számítottál, amikor tudod, hogy két nő is emiatt már elhagyta?
nem tudom
nem volt hova mennem
sodródtam
nem fogalmaztam meg mi az amit szeretnék
vagy nem volt önbizalmam
így együtt
További ajánlott fórumok:
- Nektek nem lenne kellemetlen, ha összetalálkoznátok vele?
- Ti mit csinálnátok ilyen kellemetlen helyzetben?
- Kerültél már kellemetlen helyzetbe orvosnál kivizsgáláson?Csak én gondolom kínosnak ezt a szituációt?
- A párom kellemetlen helyzetbe hoz engem, tanácsokat várok, segítsetek!
- Gyermekeitek által kerültetek már mások előtt kellemetlen helyzetbe?
- Kerültetek már kórházban, orvosnál kellemetlen helyzetbe?