Kellemetlen együttlét (beszélgetés)
Egyetértek. Én is jártam már így, pedig már szültem is, szóval tuti méret probléma.
Szerintem a méhszájba ütközik,és az igen kellemetlen tud lenni.Ne hatoljon olyan mélyre ez a megoldás.
Akkor a mérettel van gond. Teljesen biztos vagyok benne. Tapasztaltam már hasonlót.
Belül, kissé fent...
Nem annyira fájdalmas de kellemetlen...
Szerintem görcsölsz rajta.2 hónap "aktív" szexuális élet még nulla tapasztalatot rejt..Adj magadnak időt, majd alakul ;)
Pontosan milyen fájdalmat érzel, hol fáj?
Ezt csak Te tudhatod, hogy kívánod-e vagy sem, mi itt csak tippelni tudunk, és mivel azt írtad, hogy sok mindent próbáltatok már, de még sem használt, így nekünk/ nekem két tipp lehetséges.. 1) a párod mérete, ami aligha fog változni, 2) nálad lelki 6 tudatalatti eredetű dolgok, ami hát lövésem nincs róla, hogy változhat -e...pláne ha valóban az az ok, hogy nem kívánod...- ez a gyanítom szintén nem fog változni kategória...
Lassan 7 hónapja nem élek otthon és az otthoni dolgok és bármi ami a családommal kapcsolatos már nem érdekel....
Nem érzem úgy, hogy nem kívánnám eléggé a párom, sőt!
De ahogy írtad lehet, hogy azt hiszem kívánom de mégse....
Nos, megvan a válasz a kérdésedre! Egy korábbi fórumodon azt írtad, hogy el akarsz menni otthonról, mert valami nem ok otthon anyuddal.. - bocsi nem olvastam el a fórumot , csak beleolvastam, de nekem úgy tűnik, ez a pasi / srác, csak egy lehetséges menekülési út otthonról.. Ilyen formában nem csoda, hogy maga a szex nem működik, hiszen a tested/ tudatalattid hevesen tiltakozik a nem kívánt behatoló ellen...Ilyen formában lehet/ne a pasinak patent méretű pénisze is, úgy fogod érezni, hogy nem jó a szex, mert fáj, hiszen egyetlen porcikád sem kívánja őt.. Csak azt tudom javasolni, olyannal szexelj, akit valóban kívánsz, és meglásd nem fog fájni...
Én is arra tippelek, amit tamtamano írt, szerintem is tudatalatt dolgozik a dolog és mégsem kívánod annyira, mint hiszed.
Ha méretbeli különbségetek az oka, akkor soha nem fog változni a helyzet.
Több oka lehet , többek közt az is amit már mondtak, a párodnak a méreteivel van gond.. de az is lehet, hogy igazából magát a párodat nem kívánod, és ez a tudatalattid műve, akaratlanul is védekezik a nem kívánt aktus ellen...
Lassan 2 hónapja, hogy nemi életet élek de még mindíg fáj, vagyis inkább kissé kellemetlen....
Orvosnál voltam nincs semmi bajom, nedvesedni is nedvesedek de ennek ellenére kipróbáltuk a síkosítót is de akkor is "fájt".
Próbáltuk külömböző pózokban de úgy sem jobb...
Páran azt mondták párom méretével van a gond és elviccelték, hogy vágjam le neki stb....stb....
De engem tényleg zavar ez a helyzet szeretem apárom, és szeretném ha a testiség is menne...
Esetleg idővel jobb lesz?
Mert azt mondták, hogy az első alkalom után lehet, hogy még párszor fájni fog, de már eltelt 2 hónap és még mindíg kellemetlen a dolog....
Mit tehetnék az ellen, hogy ne legyen kellemetlen?
Mert már szinte mindent próbáltunk.
További ajánlott fórumok: