Keleties vagy virág illatú parfüm a jobb? (tudásbázis)
én a fanyar, visszafogott, mégis átütő, nőies parfümökben hiszek.
amikor először ajánlgatták az estée lauder boltban a "pleasures"-t, nem akartam megszagolni, mert a bolt ismerten iszonyú drága - én csak azalapozóért jártam oda -, és féltem, hogy rámsóznak valamit. mégis azonnal megvettem egy nagyobb kiszerelést. egyszerűen beleszerettem.
rá két napra bementem dolgozni, és a mellettem ülő kollégám, akivel nem nagyon bírtuk egymást (nem balhéztunk, vagy ilyesmi, csak nemigen szóltunk egymáshoz éveken át), átfordult a székével, és kerek szemekkel, megkérdezte, mi ez. mondtam. majd azon a héten szombat délután felhívott a céges mobilon - a csapat sose hívta egymást a cégesen, hacsak nincs komoly helyzet a melóban -, hogy most vásárol a barátnőjének születésnapjára, és hogy hívják még egyszer a parfümöt? megmondtam, megvette, utána mondta, hogy micsoda öröm volt... én azóta is veszem, szerintem ennél jobb visszajelzés nem kell :)
jó, kicsit össze kell szorítani a fogat, amikor kifizeti az ember, de tényleg nem tudok ütősebb, elegánsabb, kifinomultabb illatot felhozni, személyes kedvencem, ez már talán ki is derült:))
További ajánlott fórumok:
- Légyszíves ajánljatok jó illatú női parfümöket! Leírom nagyjából, hogy milyet keresek.:)
- Kimondottan púder vagy púderes illatú parfümöt, spray-t keresek. Ismer valaki ilyet?
- Tud valaki puder illatu parfümöt ajánlani?
- Tudnátok igazán vaníliás illatú parfümöt ajánlani?
- Az eredeti vattacukor illatú parfüm nevére, márkájára lennék kiváncsi, tudja valaki?
- Finom édes virágos illatú női parfümre szeretnék ötleteket, hogy melyik a legjobb illatú?