Kedves hódmezővásárhelyiek! Dr. Kováts Dénest vagy Bolemant választottátok orvosotoknak? (tudásbázis)
Köszönöm a válaszokat! :)
Megkérdezhetem, hogy ti a szülés után, mennyit hálapénzt adtatok neki? Nem tudom most mennyi a "szokás" ..
Szia!
Én 2 gyermeket szültem Dr. Kováts Dénesnél. Egyikük 4 éves lesz, másikuk 2. Mindkét terhességemnél voltak problémák, de nagyon jól kezelte őket, végig odafigyelt, maximálisan meg voltam vele elégedve, és még a markát sem tartotta, persze azért adtunk neki a szülés után pénzt. A szüléseknél és az utógondozásnál is nagyon rendes volt. Az első terhességnél voltam párszor a magánrendelőbe, 2 havonta oda hívott. A másodiknál csak a kórházban voltam, mindig ultrahangozott a probléma miatt. Én őt ajánlom, Bolemannak nagyon sok a betege, de azért ő is rendes!!!
Szia! Én 8 hónapja szültem, császármetszéssel, Dr. Kováts Dénesnél. 42.hétre született a kisfiam, végig nagyon kedves, türelmes volt a doktor úr.
Nálunk is apás szülés lett volna, de a műtét miatt ez nem így lett. Nekem csak jó tapasztalatom van vele kapcsolatban :)
Kedves Anyukák!5 hetes terhes vagyok,nem régen költöztem vissza vásárhelyre. Előző gyermekeim Dr. Kiss Józsefnél szültem. Most tanácstalan vagyok kit válasszak. Dr.Kováts Dénest és Bolemant ajánlották. Szeretném tudni, nektek mi a tapasztalatotok velük kapcsolatosan, milyen orvosok, empatikus, kedves, türelmes, stb..Apá szüléshez hozzáállásuk!
Köszönöm a válaszotokat! Csilla
További ajánlott fórumok:
- Nyíregyházán nőgyógyászt kit javasoltok? Ti kit választottatok, választanátok?
- Mesélnétek egy kicsit arról, hogy hogyan választottatok nevet a gyermeketeknek (esetleg, ha egyikőtöknek sem voltak előtte kedvencei)?
- A párom az anyját választotta
- Ha egy nős férfivel volt kapcsolatod és mégis a családját választotta, de teljesen beleestél mit teszel?Van még remény?
- Mi alapján választottad a felhasználónevedet?
- Szerintetek fontos, hogy a szülésnél legyen választott orvosotok?