Kedvenc parfümöd? (beszélgetés)
Givenchy:Extravagance d'Amarige
Lorenzo Villoresi:Teint de Neige
Cacharel :Noa
L'Eerbolario:Méharées
Bulgari Omnia,imádtam,de kivezették.
Most Omnia Crystalline.
Nyárra lazára MEXXX Summer Vibes.
Kylie Minoque nincs párja sehol :D (Darling)
Most nekem is guccim van ilyen arany színű az üvege de katasztrófa,hogy 20 ezer és 5 percig nem tart.
Fahrenheit (Christian Dior) és L'eau par KENZO pour homme (citromos). Ezeket használtam anno. Így hozta az élet. Nem bántam meg. A nők imádták.
Most már pillanatok alatt össze lehet rittyenteni jó kis házi parfümöt. Szükség van egy üres szórófejes üvegre, patikai alkoholra, illóolajra. Bio parfüm összetételei is ezek, és azért elég jó áron adják el. Kb. 1 deci desztillált vagy egyéb tisztított vízbe kell nyomni kb. 1 deci alkoholt és vagy 50-60 csepp tetszés szerinti illóolajat. Virágos vagy gyümölcsös illat nagyon nyerő. Minél egyszerűbb, annál jobb. Egy hónapig érlelni, rázogatni. Az alkohol adja meg az illat töménységét. A tiszta víz pedig jobban kihozza az aromákat. És akkor lehet kísérletezni.
Az igazi parfümhatást jojobaolajjal vagy sima alkohollal éri el. Ha vizet keverünk hozzá az már kicsit a kölnire hajaz, de így is jó.
J'adore Dior
Outspoken by Fergie
A legujabb kedvencem Givenchy Dahla Noir, nagyon finom puderes, es nagyon tartos ! ( edp )
Masik kedvencem a Gucci Guilty, de mivel 5 percig erzodik csak rajtam, mar nem veszek :(
Prada Candy
Givenchy Hot couture
Lancome La Vie Est Belle
További ajánlott fórumok:
- Mi a kedvenc? (Felelj az előzőre, kérdezz.)
- Írd le a kedvenc viccedet :O)
- Ki szereti a Horror filmeket? Mit ajánlanál, mi a kedvenced?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Mi a kedvenc szavad, melyik szó tetszik?Írd le, mindíg csak egyesével:))))
- Mit ettél vacsorát, ill. mi a kedvenc ételed?