Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Kb. 1,5 hónapja írtam, hogy a párom 2 éve hozzám se ért, 1x... fórum

Kb. 1,5 hónapja írtam, hogy a párom 2 éve hozzám se ért, 1x... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

1 2
36. libikóka (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 24. 09:20

Sajnálom,,volt egy fórum ilyen ügyben,,,lehet hogy te voltál.

Ez az infó,,átírja kicsit a dolgokat,,nem azért mert hibás vagy ,,csak sokkal több az összetevő mint első olvasatra tűnik.

35. temmp (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 24. 08:23

Megnezted a messenger-ben az engedelykereseket is?

Azt szoktak csinalni, hogy beallitjak, hogy uzenetek figyelminkivul hagyasa, igy ha jon valami, akkor a "fo oldalon" nem latod, az engedelykeresek kozott lesz.

Aztan ott van, hogy archivalja a chat-et, amit szinten csak akkor latsz, ha konkretan rakeresel valakire, kulonben nem hozza fel.

Azan sajnos ott van az eltuneses mod, ami azonnal torol mindent, ha kilep belole. Es ez csak a messenger...

Kar, hogy nem tudok neked privat irni. Tudnek mit.

34. temmp (válaszként erre: 18. - K-né Zsóka)
2022. nov. 24. 08:20
Hat dugd homokba a fejed. A ferfiak attol meg ugyanugy mukodnek, es a statisztika es a tapasztalat ritkan igazol psziches vagy fizikai gondokat.
33. 94a06e9696 (válaszként erre: 22. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 23. 21:57
26 évesen 2 éve nincs testiség nálatok, és nem ok a szakításra? Akkor mi lenne az?
32. michelle.r (válaszként erre: 20. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 23. 20:50

Akkor nem az a legnagyobb baj a kapcsolatotokban, hogy (esetleg) megcsal, hanem hogy nincs őszinte kommunikáció.

Innentől viszont a te döntésed, hogy leéled-e az életedet egy olyan kapcsolatban, ahol a legfontosabb dolgokat a szőnyeg alá söpritek, vagy változtatsz az életeden.

2022. nov. 23. 18:59
Bnőm járt igy. 2 évig hozzá se ért a férje, ő hiába próbálkozott. Aztán bejelentette hogy van vkije és költözik. Egy ffi 2 évig szex nélkül kb a fehér holló kategória.
30. halao12 (válaszként erre: 29. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 23. 18:36
Szívesen küldenék neked privát üzenetet, csak nem tudok mert anonim vagy. Ha gondolod írj nekem.
29. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 28. - Halao12)
2022. nov. 23. 18:30
Hát erről igen nehéz beszélni. Fájdalmas volt a dolog annak ellenére hogy figyelt rám -> csak orálisan tudta megoldani nekem. Velem volt/van gond.
28. halao12 (válaszként erre: 27. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 23. 18:24
Tehát már előtte is voltak gondok? Nem fejtenéd ki jobban?
27. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 26. - Halao12)
2022. nov. 23. 18:04
Részben működött
26. halao12 (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 23. 17:27
Régebben működött a dolog? Ha igen, akkor gondold végig hogy mi történt ami miatt változott a dolog. Az is lehet hogy mondtál neki valami olyant, amitől bestresszel (pl nem szereted hogy hamar elélvez, mert akkor te nem jutsz el a csúcsra, vagy te nagyobb mérethez vagy szokva, stb).
25. Alnisa (válaszként erre: 24. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 23. 14:02

Azért az még nem kor.

Azt értem, hogy nem említetted neki előtte, de ha van egy kis esze, akkor törli ezeket a dolgokat. Meg régebben már próbáltál beszélni vele arről, tehát nem teljesen ismeretlen a téma.

24. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 23. - Alnisa)
2022. nov. 23. 13:55

Én vagyok 26, ő 37.

Úgy néztem bele, hogy nem vetettem fel neki a gyanúm.

23. Alnisa
2022. nov. 23. 13:49

Nem akarlak elkeseríteni, de ha egy 26 éves pasi 2 éve nem akar veled szexelni ( vagy te vagy 26, ő meg idősebb???), akkor biztos, hogy van neki más. Most épp lehet, hogy nincs, de hogy volt a 2 év alatt ez biztos.

Lehet naívnak lenni és azt hinni, hogy nem így van. De minden férfi ugyan olyan ebből a szempontból.

Az, hogy a telóban nincs semmi, csak azt bizonyítja, hogy nem tök hülye és törli a kompromittáló dolgokat.

22. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - 94a06e9696)
2022. nov. 23. 13:21

26

Ez még önmagában nem ok a szakításra.

21. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 17. - Pencil)
2022. nov. 23. 13:19

Már beszéltem vele erről, nem is 1x.

Nem szed semmilyen gyógyszert.

Gondoltam rá, akár a kora miatt is, hogy esetleg nem képes rá... (korábban), de 1,5 hónapja ennek az ellenkezőjét tapasztaltam.

Ezenkívűl van 1 nő akit igen feltűnően nézeget, és sűrűn keresi a társaságát... ezèrt is gondoltam hogy utánanézek...

20. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - K-né Zsóka)
2022. nov. 23. 13:10
Próbáltam beszélni vele. Elég sokszor. Mindig kihátrál.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 9. - Temmp)
2022. nov. 23. 13:08

Hát ezaz. Pont azért nyomoztam,mert ha rákérdeznék, annak nem lenne jó vége...

A telojában nem találtam semmit, úgyhogy megnyugodtam. Egyenlőre.

18. K-né Zsóka (válaszként erre: 15. - Temmp)
2022. nov. 23. 13:00
Nem érdekel, nem hallgatom meg. Minden ember más és más. De fenntartom azt, hogy nem szép dolog azonnal vádolni valakit, akit nem ismersz és akinek esetleg fizikai vagy pszichés gondja is lehet. Miért kell azonnal a legrosszabbra gondolni ?
17. pencil
2022. nov. 23. 12:50
Azt sem tudjuk, milyen korúak. Aztán mi van, ha szed valami olyan gyógyszert, aminek mellékhatása lehet az impotencia. Ilyenek pl. a béta receptor blokkolók közül pár. Ez lelkileg kicsinálja nyilván. Az is lehet, azt hiszi, nem vágysz a szeretkezésre, hiszen 2 év alatt csak 1x kezdeményeztél. Fene tudja, mi van a háttérben, ezért valóban csak a beszélgetés segíthet. Tedd meg mielőbb.
16. temmp (válaszként erre: 14. - Libikóka)
2022. nov. 23. 12:09
Ki mondta, hogy baj? Az elobbi videot neked is szeretettel ajanlom. Minden rosszindulat nelkul. Komolyan. En voltam a workshopjain. Eletem egyik legjobb befektetese volt.
15. temmp (válaszként erre: 11. - K-né Zsóka)
2022. nov. 23. 12:07

Két év alatt nem gondolod, hogy csak kibökte volna, hogy mi baja, ha annyira őszinte akar lenni?

Halao12nek igaza van. A ferfi mukodese tok egyszeru. Ha mukodik a puska, akkor a ferfi itt vagy ott, igy vagy ugy, de lo. Meg akkor is, ha "felszogeztek egy bortonfal mennyezetere"!

Masreszrol meg ez nem az en tapasztalatom, ill. nem csak. Ha erdekel komolyabban, akkor hallgasd meg ezt te is, meg a FI is. Es ezt egy ferfi mondja...

[link]

14. libikóka (válaszként erre: 9. - Temmp)
2022. nov. 23. 11:59

Azért nem baj ugye ha mégis az egyenes utat tartom járhatónak.

A kiíró pedig úgyis azt csinál amit akar.

13. halao12 (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 23. 11:47

Háát... Én semmi jóra nem számítanék a helyedben. Ha egy férfi ennyi ideig nem igényli a szexet tőled, akkor vagy megkapja máshol (nőtől, férfitól vagy netről), vagy nem működik a puska.

Más opció nincs.

12. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 23. 11:44
Ne nyomozgass! Tiszteld annyira magadat és a kapcsolatotokat, hogy nyíltan beszélsz vele. Mondd el, hogy neked ez így nem jó, igényed van a figyelmességre, érintésre és ha ő ezen nem tud, nem akar változtatni, akkor szeretnél külön élni.
11. K-né Zsóka (válaszként erre: 9. - Temmp)
2022. nov. 23. 11:40
Na alapból itt a probléma. Semmit nem tudsz arról a férfiról, de már eldöntötted, hogy úgysem fogja az igazat mondani. Nem irigylem az eddigi tapasztalataidat.
10. temmp (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 23. 11:12

Hallgasd ezt meg, van meg par ott amit erdemes:

[link]

9. temmp (válaszként erre: 7. - Libikóka)
2022. nov. 23. 11:11

Miert lenne meltatlan? Ez a helyzet inkabb az. Jobb ennek utanajarni es nem hagyni, hogy hulyet csinaljanak az emberbol.

Nyilvan lehet a FI-nak irni, hogy kerdezzen ra. De minek? Ugyse mondja meg, es mivel gyanuba kerult, ha van valami, akkor jobban fogja rejtegetni..

8. 94a06e9696 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 23. 07:13
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de mi a fenére vártál 2 évig? És itt nem a nyomozásra gondolok....
7. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. nov. 23. 06:41

Ne nyomozz(szerintem),, méltatlan.

Leülni,,tisztázni,,és utána tenni amit kell.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook