Kb. 1,5 hónapja írtam, hogy a párom 2 éve hozzám se ért, 1x... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Sajnálom,,volt egy fórum ilyen ügyben,,,lehet hogy te voltál.
Ez az infó,,átírja kicsit a dolgokat,,nem azért mert hibás vagy ,,csak sokkal több az összetevő mint első olvasatra tűnik.
Megnezted a messenger-ben az engedelykereseket is?
Azt szoktak csinalni, hogy beallitjak, hogy uzenetek figyelminkivul hagyasa, igy ha jon valami, akkor a "fo oldalon" nem latod, az engedelykeresek kozott lesz.
Aztan ott van, hogy archivalja a chat-et, amit szinten csak akkor latsz, ha konkretan rakeresel valakire, kulonben nem hozza fel.
Azan sajnos ott van az eltuneses mod, ami azonnal torol mindent, ha kilep belole. Es ez csak a messenger...
Kar, hogy nem tudok neked privat irni. Tudnek mit.
Akkor nem az a legnagyobb baj a kapcsolatotokban, hogy (esetleg) megcsal, hanem hogy nincs őszinte kommunikáció.
Innentől viszont a te döntésed, hogy leéled-e az életedet egy olyan kapcsolatban, ahol a legfontosabb dolgokat a szőnyeg alá söpritek, vagy változtatsz az életeden.
Azért az még nem kor.
Azt értem, hogy nem említetted neki előtte, de ha van egy kis esze, akkor törli ezeket a dolgokat. Meg régebben már próbáltál beszélni vele arről, tehát nem teljesen ismeretlen a téma.
Én vagyok 26, ő 37.
Úgy néztem bele, hogy nem vetettem fel neki a gyanúm.
Nem akarlak elkeseríteni, de ha egy 26 éves pasi 2 éve nem akar veled szexelni ( vagy te vagy 26, ő meg idősebb???), akkor biztos, hogy van neki más. Most épp lehet, hogy nincs, de hogy volt a 2 év alatt ez biztos.
Lehet naívnak lenni és azt hinni, hogy nem így van. De minden férfi ugyan olyan ebből a szempontból.
Az, hogy a telóban nincs semmi, csak azt bizonyítja, hogy nem tök hülye és törli a kompromittáló dolgokat.
26
Ez még önmagában nem ok a szakításra.
Már beszéltem vele erről, nem is 1x.
Nem szed semmilyen gyógyszert.
Gondoltam rá, akár a kora miatt is, hogy esetleg nem képes rá... (korábban), de 1,5 hónapja ennek az ellenkezőjét tapasztaltam.
Ezenkívűl van 1 nő akit igen feltűnően nézeget, és sűrűn keresi a társaságát... ezèrt is gondoltam hogy utánanézek...
Hát ezaz. Pont azért nyomoztam,mert ha rákérdeznék, annak nem lenne jó vége...
A telojában nem találtam semmit, úgyhogy megnyugodtam. Egyenlőre.
Két év alatt nem gondolod, hogy csak kibökte volna, hogy mi baja, ha annyira őszinte akar lenni?
Halao12nek igaza van. A ferfi mukodese tok egyszeru. Ha mukodik a puska, akkor a ferfi itt vagy ott, igy vagy ugy, de lo. Meg akkor is, ha "felszogeztek egy bortonfal mennyezetere"!
Masreszrol meg ez nem az en tapasztalatom, ill. nem csak. Ha erdekel komolyabban, akkor hallgasd meg ezt te is, meg a FI is. Es ezt egy ferfi mondja...
Azért nem baj ugye ha mégis az egyenes utat tartom járhatónak.
A kiíró pedig úgyis azt csinál amit akar.
Háát... Én semmi jóra nem számítanék a helyedben. Ha egy férfi ennyi ideig nem igényli a szexet tőled, akkor vagy megkapja máshol (nőtől, férfitól vagy netről), vagy nem működik a puska.
Más opció nincs.
Miert lenne meltatlan? Ez a helyzet inkabb az. Jobb ennek utanajarni es nem hagyni, hogy hulyet csinaljanak az emberbol.
Nyilvan lehet a FI-nak irni, hogy kerdezzen ra. De minek? Ugyse mondja meg, es mivel gyanuba kerult, ha van valami, akkor jobban fogja rejtegetni..
Ne nyomozz(szerintem),, méltatlan.
Leülni,,tisztázni,,és utána tenni amit kell.
További ajánlott fórumok:
- Volt párom vissza-vissza szeretne járni hozzám...mit tegyek?!
- Szerintetek hogy hozzam rendbe a kapcsolatomat a párommal abortusz után? Van köztetek olyan, akinek ugyanattól a férfitól született gyereke?
- Megbántam, hogy abortáltam szeretnék babát a mostani páromtól akivel4 hónapja vagyunk együtt, a lelkifurdalás nem hagy nyugton
- Szerintetek miért nem kellek a páromnak? 3 hónapja szültem meg a kisfiunkat, de azóta hozzám sem ért...
- Írtam a NYUFIG-nk egy levelet, közel két hónapja és nem válaszolnak. Járt már így valaki?
- Van rá esély, hogy terhes vagyok? 2 hónapja voltam együtt utoljára a párommal, azóta kétszer megjött, a teszt negatív, de furán érzem magam.