Karmikus kapcsolatok (beszélgetés)
karmák összeérnek és megkarmolják egymást
volt részem ilyenben, lélektöredék lettem, vagy mi
Ez az "István hogy igyekszik", olyan tanítónéni esete volt Pistikével, én nem szeretnék így járni. :)
Minden ki jobban jár, ha ehhez a témához nem szólok hozzá, főleg én... :)
Köszi! :)
Akkor megkeresem azt a topicot és ott folytatom...
A mienk ilyen!
Én most le tudnám karmolni magam..
Hagyományos elképzelés az, hogy van Mennyek országa, meg van a Pokol.
Most akkor aki rossz, tuti oda jut!???
Ááááááááááááááá:D
Nézd!
Én nem fogok vitatkozni Veled.
Ez nem karma, amiről Te írsz.
Meggyőzni meg nem tudsz.
Akkor most mi van!???
Én ehhöz túlságosan materialista vagyok,nem hiszek az előző életben,meg a következőben sem.Még nem találkoztam olyan emberrel,aki az előző életéről mesélt volna nekem.Én asztrológiát tanúltam 4-évas iskolában,ott is volt szó karmáról
de én mindaddig kételkedek,amíg saját tapasztala-
taim nem igazolják a dolgot.Egyébként szerintem a probléma ott van,hogy az emberek nem tudják hova tenni,nem értik saját viselkedésüket,és itt kapcsolódik az,hogy én azt mondom,hogy több énünk van,mondok eggy példát:valakinek a napja a bika jegyében van,e szerint ő anyagias,kerúli a kockázatokat,de ha a mondjuk a holdja oroszlán jegyében van eszerint ő nagyvonalú,vállalkozó-
szellemű,hát látszik,hogy ezek a tulajdonségo ütik aggymást,nem úgy van,hogy ezek szépenn elvegyűlnek,hanem hol ez az énünk van felül ,hol az az énünk.És gondolhatod,hogy az anyagias énünk nem érti,hogy előző este a buliban miért volt olyan nagyvonalú,gavallér.Ez csak eggy egyszerű példa volt,de a lényegesek is ugyanigy működnek.És akkor mit mondana,ez a karmám miatt volt.
Nem a csillagok állásáról.
Nézd, Te itt az asztrológiát vontad be a fórumba, pedig a karma az előző életek hozott vackai, amiket illik jóvá tenni, legalábbis törekedni rá.
Mert ugye mindig van lehetőségünk választani.
Hátha átcsúszunk a karmából a bolygó állásokba.... :)
De Én stabil vagyok! :)