Karfiol fasírt. recept
60 perc
Kalóriaszegény
A Karfiol fasírt. hozzávalói:
Egy fel karfiol,
kb 3.db tojás,
liszt,
só-vagy ételizesitő,
bors,
zsömlemorzsa,
olaj a sütéshez,
A Karfiol fasírt. elkészítési módja:
A karfiolt sósvizbe meg kell főzni összetörni villával a tojásokat felverve hozzáadni és anyi lisztet meg zsömlemorzsát hogy egy közepes lágy maszát kapunk amit kanállal zsömlemorzsába rakunk meg forgatjuk és el lapitjum közepes lángon pirosra sütjük
Lehet hozzá adni köretnek petrezselymes burgonyát de magába is finom.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: aranka.varga@freemail.hu, 2009. aug. 12. 00:34
A karfiol fasírt. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.