Karamellkrémes palacsinta recept

20-30 db kész édes palacsinta
20 dkg kristálycukor
1, 5 dl víz
3, 5 dl tej
1 db tojás
1, 5 evőkanál liszt
A Karamellkrémes palacsinta elkészítési módja:
A cukrot karamellizáljuk (addig pirítjuk, amíg barna színű folyadékot kapunk), felengedjük a vízzel és a tej nagyobbik részével. Felforraljuk és besűrítjük kb. 1, 5 dl tej, a tojás és a liszt keverékével. Melegen tartjuk. A palacsintákat felgöngyöljük, ujjnyi csíkokra vágjuk. Meglocsoljuk a karamellkrémmel és melegen tálaljuk.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2014. ápr. 6. 17:42
A karamellkrémes palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.