Karaj tekercs recept
A Karaj tekercs hozzávalói:1-1/2 kg karaj
5 tojás
15 dkg sonka
2o dkg átpaszirozott spenót
2 vöröhagyma 1-2 g fokhagyma
1 db piros paprika
füszerek
esetleg bacon szalonna
A Karaj tekercs elkészítési módja:
A karajt kicsontozzuk és hosszába bevágjuk, ugy hogy nem végig hanem egy téglalap alaku húsit kapjunk.Leolajozott alufoliára tesszük. Rozmaringal kakukfüvel sóval borssal meg szorjuk ovatossan meg klopfoljuk, rá helyezzük a gépsonkát, vagy a bacont, a vöröshagymát apróra vágjuk, meg piritjuk, a tojásokbol rántottát készitünk,a sonkára simitjuk, a spenotot is rá kenjük,a közepébe egy csikba aprókockára vágott piros paprikát egy csikba rá helyezzük. Fel tekerük a fóliát és a végeit meg tekerjük /mint a szaloncukrot/, sütőbe tesszük 1 órát szép lassan sütjuk, ha langyos akkor sréen szeleteljük, bármivel tálalható.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: gevi1931, 2008. okt. 19. 09:23
A karaj tekercs elkészítési módja és hozzávalói.