Karácsonyi evés-ivás! Ki mennyire tud ellenállni a dömpingnek? Vagy mindig túlesszük magunkat? (beszélgetés)
Nem lesz sem evés, se ivás, se ételdömping.
Nincs kivel, kikkel. És nem a sok ennivaló határozza meg az ünnepet.
Azt nem tudom, hogy ti túleszitek-e magatokat...
De hogy én 100% az biztos!
az biztos; én is futok... a 10km/h nagyon jó; nem gondolkodtál még amatőr félmaraton/maraton versenyeken? Én nagyon szeretem a hangulat miatt
a szobabiciklitől fáj a térdem, kis terhelés alatt is, de annyira, hogy majd be... viszont a kültéri cajjal semmi bajom
Na igen:)
Biztos hallottál róla!
Elmennek bulizni és isznak, de kocsival mentek erre az összejövetelre és nem akarnak ittasan vezetni, ekkor jön a férjem és hazaviszi őket is és a kocsijukat is.
Nálunk is imádják a fiúk:)
Én mindig úgy sütök, hogy hetekig szinte ugyanazt. Most lett vége az almáspite őrületnek. 2 hónapig semmi mást nem sütöttem. Már halálra untam, pedig én szinte nem is ettem belőle.
Én is bicajoztam idén sokat. Kedden és csütörtökön futottam a többi napon bicaj. Tényleg szuper!
Kár, hogy rossz idő van már. Én azért ennyit nem tekertem, de naponta 12-15 km-t igen.
Noha többféle étel és sütemény készül, nem szeretem tele enni magam, mert nem érzem jól magam.
Inkább eszem kevesebbet és többször egy nap :)
Ja, és én is életmódot váltottam. Finomított cukor helyett édesítőt és fruktózt használok, legalább 5ször eszem kis adagokat, sok zöldség-gyümi, fehér kenyér kilőve, stb.
Tavaly beiglit is készítettem diabetikusan.
Az én férjem részegeket szállít haza a saját autójukkal:)
Sofőr szolgálat.
Nekünk ez az első, amikor munka lesz az ünnepek alatt. Még el sem tudom képzelni milyen lesz. Szilveszterkor én is dolgozok, de csak este 6-ig, így utána a barátnőmmel csinálunk valamit:)
Nagyon ügyes vagy! Én az idei tavaszt és a nyarat aktív biciklizéssel töltöttem a futás helyett. Volt olyan nap, amikor 42 km-t tekertünk. Az is csodás!
De azért Karácsonykor jár a pihenés, még a sportolóknak is, úgyhogy maradj csak bent a meleg fa alatt... :)
Egy ínyenc nem addig eszik nyakló nélkül, amíg ételt lát, a rosszullétig. Egy ínyenc a különleges dolgokat szereti, nem a különlegesen nagy mennyiséget :-)
Nálunk sokféle és különleges étel készül, amiből pontosan akkora mennyiséget eszünk, min máskor. A karácsony nem a zabálás szinonimája, a sokféle étel pedig azt jelenti, hogy sokféléből kevés, nem pedig ipari mennyiség készül.
Ja a nem zabálást rém könnyű "megállni": nem teszel ételt a szádba :-)
Igen, igen, igen!!! nemrég jöttem meg futásból: dombos terepen 7,5 km- 45 perc: 10 km/h. :-)))
naplót is evetek, ott a bizonyíték :-) Szabad kopogtatnod, ha szeretnél :-)
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Karácsonyi sütés-főzés / Mi lesz a karácsonyi menü?
- 2010 karácsonyig - 15 kiló. Társakat keresek, együtt könnyebb:)
- NAGY FOGYÁS! 2011 karácsonyig lefogyunk!
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?