Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor? (beszélgetős fórum)
Nekem úgy adta oda a pasim (akivel azóta szakítottam), hogy tessék drágám - puszival meg minden... Nagy örültem neki, de jó, kaptam tőle virágot, mire benyögte, hogy: "de sokba kerülsz nekem!" Addig tartott az öröm. Majdnem fejihez vágtam, hogy nesze itt van e, nem kell! Már bánom, hogy nem tettem meg.
Én azt mondanám a helyedben neki, hogy 'ha ez ilyen nagy nehézséget okoz, egy csokor virágot odaadni rendesen legalább, nem erőszak a disznótor, nem kötelező velem lenni sem.'
Minek vesznek ajándékot, ha aztán meg így tálalják? Felesleges... Ebből látszik, hogy 'nagyon nagy szeretetből' adják...
Persze, ilyen is van:)
Olyankor nehéz velünk, ez tuti.
Párbeszéd:
Nő- durcásan- Hagyjál!
Pasi- értetlenül- Mi bajod?
Nő: Szerinted?
Pasi: Hááát, nem is tudom...
Nő: Tudtam, fogalmad sincs, milyen nap van, mi?
Pasi: Milyen, nap, milyen nap? (Vajon, mire gondolhat?!)
Nő: na, dereng valami?
Pasi: Ne haragudj Drágám!!
Születésnapod van, és elfelejtettem volna?
(találgat)
Nő: NEM!!!!
Pasi: Akkor a névnapod!!!-vágja rá diadalittasan...
Nő: NEM. te szerencsétlen!!
Ma van a házassági évfordulónk-szipogja a Nő...
Pasi: Jól van na!! Az én fejem sem káptalan!! -durcásan kiront...
Ilyenek a pasik:)
Én egyszer úgy kaptam virágot hogy csak úgy hozta,mikor megmondtam neki hogy megjött a menst. az asztalra vágta a virágot.
Hát ez sem volt kellemes,én akkor az asztalról a kukába dobtam.
Jó-jó igaz :)
De igazából még mi se tudjuk sokszor mi kell nekünk, erre tőlük várjuk el, hogy kitalálják :) Néha úgy sajnálom őket, amikor bedurcizik a csaj és látszik a pasin, hogy foggggggggalma nincs mi lehet a baj :))
A férfinak nő, a nőnek meg férfi, tudod.
:)
Dehogy kell.
;)
Nem tudom...
Ha baja van, akkor nyögje ki, ne durcáskodjon, mint egy nő:(
Jó, jó, ne ajándékkal mutassuk ki érzelmeinket, de akkor máshogy. Egyébként meg, igazán megtanulhatnák már a pasik, mi kell nekünk:)
Nekünk nőknek, bezzeg mindig tudnunk kell,mire vágynak és kedvükbe kell járnunk a pasiknak, minden téren, ők meg tojnak az egészre...
Tényleg egy rugóra jár az agyunk :)
Az senkinek nem jutott eszébe, hogy a srácnak van valami baja...?
Nem.
De én is utálom, ha így kicsikarnak belőlem valamit. Mondjuk nem dobnám oda, de jó képet se vágnék hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Hogy fejeznéd be a mondatot? Tavaly ilyenkor még....
- Ez normális dolog páromtól? Én reagálom túl?
- Mi a teendő ilyenkor?
- BKV-t nem lehet ilyenkor beperelni?
- Milyen virágot tudnék ilyenkor magról vagy hagymáról nevelni lakásban a gyerekekkel, amit aztán később elajándékozhatnánk?
- Krizantém virágot, lehet ilyenkor kiültetni, amit egyébként cserépben kaptam?