Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Kapros töltöttpaprika székelyesen recept

Kapros töltöttpaprika székelyesen recept

A Kapros töltöttpaprika székelyesen hozzávalói:
50 dkg darált sertéshús
50 dkg darált marhadagadó
50 dkg darált füstölt sertéstarja
15 dkg párolt rizs
só, törött bors
1 kis fej vöröshagyma
1 tojás
6-8 édes zöldpaprika
1 kg savanyú káposzta
liszt
tejföl
1 csokor kapor


A Kapros töltöttpaprika székelyesen elkészítési módja:
A párolt rizst, a darált sertéshúst, sót, törött borsot az apróra vágott és zsírban megfuttatott vöröshagymát, a tojást jól összegyúrjuk, és a kierezett, kimagozott paprikákat megtöltjük vele. A savanyú káposztát hagymás zsírban megpároljuk, majd liszttel meghintve tejföllel feleresztjük. Teszünk bele kaprot, sót, törött borsot, majd belerakjuk a töltött paprikákat, a marhadagadót, a füstölt sertéstarját és befedve készre pároljuk.

Kicsit munkás, de nagyon kiadós étel.


Kategória: Egytálételek receptjei


A kapros töltöttpaprika székelyesen elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook