Káposztasaláta retekkel és olajbogyóval recept
A Káposztasaláta retekkel és olajbogyóval hozzávalói:1/2 fej apróra vágott káposzta,
1 tcs. karikára vágott piros retek,
1/2 tcs. fekete olajbogyó,
1 ek. borecet,
4 ek. olívaolaj,
1 mk. őrölt köménymag,
törött bors,
só,
egypár friss mentalevél.
A Káposztasaláta retekkel és olajbogyóval elkészítési módja:
A mentalevél kivételével keverjük össze az összes hozzávalót. Tegyük hűtött salátástálba, és díszítsük a mentalevéllel.
Kategória: Saláták, öntetek receptjei
A receptet beküldte: Polli, 2008. márc. 16. 21:16
A káposztasaláta retekkel és olajbogyóval elkészítési módja és hozzávalói.