Kapi Hospital (beszélgetés)
Sziasztok!
Játszik még valaki ezzel ajátékkal? :)
Én nagyon szeretem, kíváncsi lennék, hogy hányan vagyunk innen. :)
Szívesen fogadnék beutalt betegeket. 2. szinten vagyok, szóval orrcimparagyát, öklenditiszt és törést tudok kezelni.
JátékNevem:Dr. Kujányos Rubinka
Sziasztok!
Én ma találtam rá a játékra :D Regisztráltam:)
Sziasztok...Nálatok működik a játék? Nekem ezt írja ki:
Wartungspause; maintenance break; ...
Szia!
Most láttam csak, hogy kérdeztél!
Be kell menni Törjelábodba, ott tudsz szobákat vásárolni. Arra figyelj, ha nem vagy prémiumtag, csak szerdán és szombaton tudsz utazni....
Kedves Kollégák:)
Tudnátok segíteni? Nemrég kezdtem el ezt a játékot és az a gondom, hogy nem tudok újabb rendelőket építeni.
Hiába kapcsolok építész üzemmódra egy darab tervrajz sem jön elő.
Kórházi ágyat sem tudom, hogy hol szerezhetnék be.
Pedig élethivatásom a gyógyítás
Üdv:
Dr Nyavalyos Aldina
Sziasztok:)
Kellemes hétvégét,jó játékot mindenkinek!:O)
Sziasztok! Jöhetnek még betegek, tárt karokkal várom őket, 15-ös szintig. Előre is köszike!
Üdv:
Szépvölgyi Pampalini
Sziasztok!
Műtős betegeket várok, küldjetek, ha tudtok!
Köszi: Dr. Prozac Amália
Monzo Lehet lassú a neted, próbáltad más böngészővel?
Köszi az eddigi betegeket jöhet még mert elég üres a rendelőm.
üdv Szépvölgyi Prof (játékos név :)
Sziasztok,
Segítsetek nekem, már 3 napja nem tudok belépni, csak a mentő szirénája villog, és mást nem csinál a játék. Mi lehet a hiba??
Aki tud kérem segítsen!!!
Köszönöm
Sziasztok! Most jöttem nyaralásból vissza a párommal, nekem is jöhet beteg újra. dr Szépvölgyi Prof
köszi
Sziasztok aki megunta v éppen szünetelteti a játékát vagy csak sok betege van nekem átküldheti
a játékos nevem : Dr. Szépvölgyi Prof
köszi
sziasztok
én is szivesen átvennék egy kapi hospitalt én sajna nem játszom mert már igy is sok a kertbirodalom de amit hallok ezért akarom kiprobálni. :(
További ajánlott fórumok:
- Hogy hívják a Grant kapitány című filmben a Duncan hajó jóképű, szőke kapitányát?
- Akik szeretnek játszani!Honfoglaló, Cityville, Farmville, Kapi Hospital, stb...
- Az Acer gépem kapitulált, boot disk-et keres, tud valami segíteni?
- Kapi Hospital játéknál hogy kell a szomszédaimat bejelölni?
- Kapi hospitál játék
- Sziasztok, ha van köztetek olyan hölgy, aki szült a Hillingdon Hospital-ban (London, Uxbridge), szívesen olvasnám a tapasztalatait.:)