Kaphat egy barátom valamilyen állami támogatást? (beszélgetős fórum)
Az okleveles gyógymasszőr az nem diploma! Környékében sincs! A masszőrséget legmagasabban Okj-s végzettséggel teheti le bármi ami 2 év, a többi az csak mese habbal nem lehet ezt a szakmát ennél kevesebb idő alatt normálisan megtanulni!
Nagyon okos is lehet ha ő az okleveles masszőrt diplomának kamukázza.
ha mar kimegy valaki egy orszagba kenyeret keresni, vegyen mar annyi faradtsagot, kegyet, hogy minimalisan meg tudja magat ertetni;
nem japanul vagy kinaiul kell tudni, csak nemetul, angolul...; meg a francia sem a vilag vege;
Szerintem almát szednek Ausztriában, mindketten diplomásan,nézd csak, másolom:
Vorarlberg fóruma ez is, és ő írja:
"Ha átmegyünk vásárolni,vagy a német feliratok,azzal is javul a német tudás,ráadásul az ÁFA is sokkal kevesebb.Az nem baj,ha Burgenlandban telitett a piac,Tirolban,Salzburgban gondolkodunk,de a német tudás ahhoz is kell..
Sajnos nincs más esély,hiába vagyunk diplomásak,magyarban nincs esély állást kapni kapcsolat nélkül,így marad a burgenlandi almaszedés...illetve amúgy is szívesebben dolgoznánk 1 normálisabb országban...például Ausztriában..."
Anglia is fontolgat szankciokat; mint ahogy a minimalis nyelvismeretet is meg fogja kovetelni;
a lengyelek mar "sztrajkolnak"... egyes aruhazakba mar nem mennek vasarolni;
ugy latom, itt a kedves fiatalember all, mint az ize a lakodalomban;
lakas van, no van, majd ok ketten valamit majdcsak inteznek neki;
mi az, amit onalloan elintez, megcsinal?
meg jo, hogy ne fekudjunk helyette az agyba!
A lányom és én 18-18 voltunk, nem sokkal a 19 előtt.
Remélem, még nem leszek dédimami, tanuljon csak az az unokalány még. :D
További ajánlott fórumok:
- Mentálisan beteg anyukámat beutaltathatom valamilyen intézménybe? Ezt meg tudom-e tenni anyagi támogatással?
- Segítsetek! Ilyen esetben kaphatok-e valamilyen támogatást a szemüvegre?
- Gyermekét egyedül nevelő anyának jár-e a családi pótlékon kívül valamilyen más állami támogatás?
- Aki Gyes-en van és egyedül neveli gyermekét, kaphat-e valamilyen szociális támogatást? Ha igen mit, és mennyit?
- GYES/GYED, CSP, TGYÁS - Ezeken kívül igényelhető valamilyen támogatás?
- Pályakezdőként igényelhetek valamilyen támogatást?