Kancsalság kezelése csecsemőknél (beszélgetés)
Köszönöm!
Ha Pécsett nem találunk jó gyerekszemészt, akkor minden más megoldás érdekel. Mi még csak egy hete ragasztgatjuk a szemét, kíváncsian várom lesz-e eredménye, remélem igen! Addig is gyűjtöm az infókat a pécsi gyerekszemészekről, és mielőbb viszem magánrendelésre is.
Remélem mi is hasonlóan szerencsések leszünk!
Az lenne a legkevesebb, ha szemüveget kell hordania, csak a kancsalsága múljon el szegénykémnek!
Nem is tudom, hogy mondjam hogy ne bántsalak meg.
Nem vagyok milliomos, és nincs sok pénzem, de megkeresném a város legjobb gyerekszemorvosát, és elvinném hozzá privátba. Szfváron 5000-10000 Ft között mozog egy ilyen rendelés. Egyszer volt is rá szükségünk, amikor begyulladt a szeme. Nem bántam meg, hogy oda vittem. Nem tudom jártok-e Szfváron, de ha igen, szívesen megadom a telefonszámát.
Sziasztok!
Kislányunk 4,5 hónapos, és már pár hetes kora óta kancsal mindkét szemére. A gyermekorvos eleinte azt mondta várjunk a szemészettel, de végül adott beutalót. Múlt héten voltunk, 1 hónapig napi 1-2 órára ragasztgatni kell a szemét (egy nap csak az egyiket) és 1 hónap múlva megyünk kontrollra.
Kérdésem volt-e valaki hasonló helyzetben, és segített-e a ragasztás, illetve szívesen megnézetném magánrendelésen is, ha valaki tudna jó gyerekszemészt ajánlani Pécsett, vagy környékén. Előre is köszönök minden hozzászólást!
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tenni kancsalság ellen?:(
- Szerintetek milyen az a nő, aki nem szereti a csecsemőket, gyerekeket?
- H1N1 oltás - csecsemőknek, gyerekeknek
- Mini felnőttek? Olyan ruhában járatnak csecsemőket mint ahogyan felnőttek öltöznek
- Ki hogyan élte meg a csecsemőkorszakot légzésfigyelő nélkül?
- Nagy hőségben kell-e a csecsemőknek a tápláláson felül plusz folyadékot adni?