Kamionos párok ide! (beszélgetés)
Sziasztok!
Bocsánat, remélem nem offolom a topicot.
Van jó pár karton Usa MRE (készétel) csomagom. Minden csomag változatos melegíthető készételt (melegítő a comagban), italporokat, desszerteket stb. tartalmaz. Egy karton 12 csomagot tartalmaz. A csomagok ára 2000Ft/db. Nagyobb mennyiség (karton) esetén kedvezmény.
Köszi szépen! :*
Jól vagytok?
Hát ezen valóban meglepődtem! :-)
Én is vezettem már ilyen nagy dögöt, éreztem is késztetést erre, de a kislányom eldöntötte a kérdést:-)
Sok sikert kívánok Neked!
:)
Én most elég stabilan maradok, ha minden igaz! ;)
Majd olvass bele a nyilvános naplómba, meglepődsz, miért jöttem vissza?! :D
Sziasztok!
Én járnék erre, ha volna társaság.....
Ezek szerint párod ráunt a napocskára.....nem csodálom :-)
Sziasztok! Mi újság, hogy vagytok? Én Emberem hűtős lett márciustól, sokat van itthon, de pl. minden vasárnap délután indul... :( Mondjuk előtte meg itthon van, és szerencsére a pénz is ok. A cége gyenge pontja a főnök, nagyon cifra... :P
Nálatok mi újság, ki jár még erre? ;)
Igen, még mindig kamionozik, de már nem ilyen 2 hónapos távolléttel. 1-2 hetente hétvégén, vagy hét közben itthon van 1-2 napot.
Te párod hol dolgozik?
Szia Vilcsusz!
Gratulálok a babához:-) Sajnos én is egyedül voltam végig, Apa még a szülésről is lekésett:-( Ilyen a kamionos élet:-(
Szia!
Én szoktam, csak mostanában nem ír senki, így nincs mire válaszolni :)
Sziasztok !
Butter Kft. (Győr) ill. Willy Betz-ről van valami infótok?
Köszönöm előre is.
Szia Jucusmucus!
A régi cégnél, amiről írtam az volt, hogy mint kiderült nem fizetnek senki után járulékot, nincsenek bejelentve, adószámuk sincs.
Az első 2 hónapban megkapta rendesen a fizetését, utána fél hónapot, végül nem ment vissza.
Most egy Szlovák cégnél dolgozik, elege lett a németekből, pedig jól beszéli a nyelvet.
A Bothe-ről még annyit, hogy februárban 4 hétig nem hívták vissza férjemet, mert nem volt munka. Ezt sajnos nem engedhetjük meg magunknak,hiszen ezekre a napokra ugye még alapfizetés sincs.
Az egyik sofőr mesélte, hogy mi még ne szóljunk semmit, mert ő december közepén jött haza és februárban hívták vissza.....
Szia !
Férjem 4 hét után haza tudott jönni onnan, a fizetését ugyan megkapta, de 1 nappal később lett bejelentve, kifizetve, mint ahogy kezdte a melót. ami bosszant, hogy a szombatokra semmit nem kapnak (. így azért majdnem 100 ezerrel kevesebb a havi fizetés.... Ő sem fog túl sokáig itt maradni, ha lenne jobb, természetesen menne tovább....
Te párod merre van? Nem olvastam vissza a fórumot. Régebben voltam rendszeres olvasótok.
Mi volt pároddal annál a cégnél, amit említettél?
Üdv: Jucus
Szia Jucusmucus!
Ó igen, ez saját tapasztalat!
Van Bothe-ról is tapasztalat, férjem ott is lehúzott fél évet.
Ott nem volt gond a fizetéssel, de volt, hogy nem tudott hazajönni 6 hetente, mert éppen nem úgy jött ki a lépés, tovább kellett maradnia.
Szia !
Ez az infó saját tapasztalat?
Bothe-Schnitzius-ról (Salzgitter) van valakinek tapasztalata?
Köszönöm.
MINDEN SOFŐRNEK, AKI NÉMETORSZÁGBAN SZERETNE ELHELYEZKEDNI:
AZ ATMS UG -t Erfurtban messzire kerüljék el!
A sofőröket kihelyezi különböző cégekhez, első 2 hónapban rendesen fizet, utána várhatjátok a fizetéseteket! Hiába a több oldalas, cifra szerződés, bejelentés nincs mögötte, feketén dolgoztat!
Sok kollégának 2-3 havi munkabérével is tartozik!
Timi már én is rájöttem, hogy addig kell menni, amíg az ember meg nem találja a megfelelőt.
Nem szabad hagyni, hogy sokáig hülyének nézzék az embert!
Így igaz Rozália, a lányok valahogy mindig Apásabbak, mint a fiúk:-)
Nekem végleg elegem lett ebből a hosszú távollétekből. Mióta férjem hétvégente itthon van, még a nap is szebben süt:-)
További ajánlott fórumok:
- Régi kamionos feleségek ide! :)
- Mit tehetnék? Részeg kamionos jött belénk.
- Szerintetek kamionos jogsival el lehet manapság helyezkedni?
- Átfutott az agyamon hogy felkeressem a kamionos exemet...
- Gyakran gondolok vissza a kamionos exemre, hogy milyen jó...
- Hogyan kell telepíteni az Euro Truck Simulator nevű kamionos játékot?