Gyakran gondolok vissza a kamionos exemre, hogy milyen jó... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
5. f7f780f355 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2022. aug. 26. 15:09
Jahh, enyem nem kamionos volt de volt egy harmincas pasim amikor 16 vtam.
Van bennuk báj. Szerintem sok tinicsaj szereti oket, mert jol be tudjak jaratni a szexet. Marha nem egy luzer aki addig nem volt novel.
4. Sütikee (válaszként erre: 3. - 0f7c388fbe)
2022. aug. 26. 15:07
Az én párom is kamionos, de ő minden nap haza jár.
3. 0f7c388fbe (válaszként erre: 2. - Mimóza07)
2022. aug. 26. 07:03
Talán tudnak valamit, talán nem. Azt viszont nem értem, hogy hogyan lehet nőként elfogadni, hogy a párod csak heti 1-2 napot van veled? Mire kialakul a hangulat, mire megszokid, hogy ott van melletted, addigra már indul is egy hosszú, több napos fuvarba. A szex nagyon jó dolog, de úgy az igazi ha lelkileg is rá tudsz hangolódni a kedvesedre. Illetve zavarna a tudat, hogy ha hazaugrik egy rövid időre, akkor a szexnek valami "kötelező elemnek" kell lennie, akár van hozzá hangulatom akár nincs.
2. Mimóza07
2022. aug. 26. 03:10
Ezek a kamionos csávók tudnak vmit. :D Vagy csak ugyanazt a pasit gyűrtük mind a ketten? :D
2022. aug. 26. 03:10
További ajánlott fórumok:
- Férfia! Mit néztek meg először egy nőn? Milyen az, aki mellett nem tudtok elmenni az utcán? Volt már ilyen?(nem egy-egy beszólásra gondolok)
- Gyakran visszatérő petefészekgyulladás
- Ha visszagondolok az eddigi életemre...
- Ámor összevissza nyilazgat - Ha tetszik valaki és rengeteget gondolok rá, bevonzhatom?
- Minden esetben szükség van a lenőtt fitymát visszahúzni az oviba menő gyereknél?/urológus segítségére gondolok/
- 4 hónapos kislányom nappali alváskor 30 perc után mindig felkel. Gyakran vissza tudom altatni, akkor alszik akár 2 órát is. Mitől lehet ez?