Kalóriabázis beállítása (beszélgetős fórum)
információ / Kapcsolat
Ott a mail cím, belépés nélkül is.
Mindjárt ki is számolnám neked, de nem mérted le... grammra...
(írj az admin-nak a regi ügyében!)
Nem megy,feladtam.:(( Jött új jelszó, a régi felhasználó névvel (már emlékeztem), már meg kikezd, hogy nem egyezik a jelszó és az email cím.
Ennyi volt.
Szóval nem megy a regisztrálás. Az email címemre azt írja, hogy már foglalt.
5kg. ot írtam, hogy szeretnék fogyni, március közepéig.
Az kijött, hogy 1540 kalória naponta.
Én reggelire 2-3 Ceres szénhidrátcsökkentett kenyeret eszem vajjal, és szalámival, vagy parizerrel, v. löncshússal. a felvágottak 4-6 szelet, attól függ, hány szelet kenyér, 1-re 2 felvágott megy. Néha 1 főtt tojás.
15:-16: között van még egy evés, általában ugyanez, csak 2 szelet kenyér, értelemszerűen 4 szelet felvágott, 1 főtt tojás.
Vagy 2 db. virsli.
No ezt szeretném én tudni, hogy mennyi kalória lehet.
Nincs nassolás, nincs keksz, és már ásványvíz sem, sima csapvizet hűtök le, azt iszom, 1,5-2 litert.
Hálásan megköszönném, ha valaki erre szánna majd időt, én nem tudok variálni az email címmel, férjem gépéhez nem értek.
Gyere, nagyon jó!
Mármint ha fogyni akarsz, kilóra. A férjem azt mondta, hogy vacak mert ő zsírból akar faragni, a súlyával meg van elégedve (pedig lehet, hogy azért egy tíz kiló minusz nem ártana neki sem).
Beregisztrász, és megadod az adataidat, meg azt is, hogy mi a célod, mikorra; vagy azt, hogy milyen ütemben szeretnéd csinálni.
Rengeteg dolognak megvan ott a kcal, CH, zsír és fehérje tartama.
További ajánlott fórumok:
- Ciklus beállítása babavárás érdekében
- Mi az oka és mit t lehet tenni, ha a macskahámból a legkisebb méretű beállításon is kibújik a macska?
- Laptop beállítással / visszaállítással kapcsolatban szeretnék segítséget kapni...
- Hogyan tudom az új napló beállításoknál a régi (style-os) naplóképemet beállítani?
- Új kerékpár vásárlása esetén valóban az én költségem az első szervizben történő beállítások költsége?
- SMC router beállítása