Kaliforgia sorozat - kinek mi a véleménye? (beszélgetés)
Szia,
Igen, első évadot letudtam, egyelőre nincs bajom vele, sőt nekem bejön, de nem a dugás része miatt tetszik. Attól még kedvellek, hogy neked nem jött be, nem vagyunk egyformák ez van.
Hat nem tudom, figyelj, en nem vagyok egy prud, de ez nekem nem jött át.😝😝😝
Belenèztèl már?
Mi az h "emberileg"..?! XD
Vegig dugnak benne, ennyi a tortenet nagyjabol.
Szia :) nincs mit.
Hát akkor érted mi a "problémám”.
Szia,
Köszi a kimerítő választ és érthető a részedről, hogy nem kevernéd össze különféle karakterekkel a benned lévő, róla kialakított személyiséget.
David Duchovny-nak van egy Phantom című filmje, a X aktás karakteréhez képest alíg bírtam elvonatkoztatni, úgyhogy pár perc után abbahagytam, de a napokban újra kezdem.
További szép napot :)
Én a színészt kedvelem, miatta szerettem az X aktákat, vagyis a karaktere miatt. A Kaliforgiába bele néztem, nekem nem jött be.. de nézd meg ez ízlés kérdése :)
Én nem akartam elrontani a kedvelt Fox Mulder karaktert :D vagyis nekem olyan mint peldául mikor meglátsz egy színészt es van egy figura amit rögtön rávágsz..ilyenek Arnold Swartzenegger- Terminátor, Száraz Dénes-Tamás Atya, vagy Al Bundy, a lánya Kelly stb. ... ha egy színész hosszú ideig hozegy karaktert, az ember megszokja s utana ha mar masban latja nem tud azonosulni vele..legalabb is en nem :) de biztos aki elosor a Kaliforgiat latta, neki fura lenne Hank FBI ugynokkent :)
bocsanat, hogy kitertem..a sorozatra visszaterve meg annyit, hogy az ismertsegi korombol sokan kedveltek, tobben, mint akik nem, en az utobbiban tartoztam.
Miért nem nézel bele? Tegyél 1 próbát !
(Amúgy: Nem sokat láttam belőle, nem sorolnám a 'kedvenc sor.-ok' közé, de belenéznék meginbt, ha online megtalálnám...)
Nézz bele és majd eldöntöd.
Attól függ mit kedvelsz.
Emberileg?...
Nem tudom mire gondolsz. Általában annyi a konfliktus, hogy Hank oda teszi ahova nem kéne és összebalhézik a gyereke anyjával.
Láttam, már jó pár éve vége...
Nekem tetszett de a végére nagyon ellaposodott a sztori.
Üdv Mindenkinek,
Arra lennék kíváncsi, hogy látta-e valaki a Kaliforgia című sorozatot, mi a véleménye összességében ?
További ajánlott fórumok:
- Hazatalálsz című sorozatot nézi valaki? Mi a véleményetek róla?
- Mi a véleményetek a Medicopter, Rex felügyelő, Monk sorozatokról?
- Megvan valakinek az ANNA sorozat nemrég kiadott díszdobozos változata? Mennyi ideig tart egy rész?
- Ha a legjobb barátnője valakinek színész, beszervezheti a sorozatba?
- Mi a véleményetek a mexikói telenovellákról és a török sorozatokról?
- Született médium c. sorozatot nézi valaki? Vélemények?