Juventus reggel. Erre tényleg igény van? (beszélgetés)
ez a Petra annyira egy buta nőszemély. olyan "okos" tippeket ad abban az idióta "petra praktikái" rovatban...
mint aki egy burokban él...áááá, borzalmas.....
:D ennek igazán örülök, már azt hittem, hogy velem van a baj, hogy nem vagyok vevő Petra nyihogására, meg arra, hogy a szexhiányát a rádióban x 100-1000 hallgató előtt éli ki:D.
Néha úgy felmegy bennem a pumpa, hogymindig írni akarok nekik, de hagyom, pénzt meg aztán főleg nem fogok vesztegetni.
Gábor meg, nemlenne vele baj, mert szerencsére a hangja nem olyan borzalmas, mintha tv-ben látnám, de olyan bunkó,és úgy lenézi a nőket, használati tárgynak tekinti. wáh... :)
Na mind1, viszont minden elismeésem a zenei szerkesztőnek, bárki legyen s az, mert tudja, hogy mi a jó zene. alapvetően nem szeretem ezeket a zenéket, bármint otthonnem ilyet hallgatok, de munkaidőben jobbat nem tudnék találni, mert csak úgy repül a munkaidő:)
Régen énis Balázsékat hallgattam, függő voltam, de már valahogy nem szeretem őket, sokat bezsélnek...egyfolytában:D.
Régen sokszor nyertem náluk:):):)
Sziasztok!
Egésznap rádiót hallagtok, és mivel a Juventuson mennek a legjobb zenék(nem ismételnek, és sok a magyar), így azt szoktam. De ez a reggeli műsor elég borzalmas. Nem akarok veszekedni, csak tényleg érdekel, hogy ezt szeretik az emberek? ti hallgatjátok? mi a véleményetek?
További ajánlott fórumok:
- Tényleg olyan iszonyú nagy igény a biztos és megfizethető lakhatás, hogy sokaknak csak álom lehet?
- Tényleg igaz, hogy a Skorpió megeszi az Ikreket reggelire?
- Tényleg megszűnnek az életbiztosítás után igénybevehető adókedvezmények?
- Tényleg fitebb az ember, ha reggel tornázik?
- A reggeli pisi tényleg jó mitesszeres, zsíros bőr kezelésére?
- Juventus rádió - nap királya: van szombat reggel is köszöntés?