Tényleg fitebb az ember, ha reggel tornázik? (beszélgetős fórum)
Igen!
Ma pl. 24 km-t bringáztam és majd kicsattantam az energiától utána:))
Szerintem reggel nem jó megterhelő gyakorlatokat végezni. Legalábbis én próbáltam a reggeli futást, és olyankor jóval kevesebbet bírok.
Nekem reggelre a jóga, kis súlyzós gyakorlatokkal kiegészítve jön be.
Úgyhogy én a reggeli tornát, és az esti futást javaslom.
:D
Feltéve, ha nem feküdt le korán.;)
Mire hazaértem munkából már eltökélt voltam, talán annyiban változtatom a tervet, hogy Jilliant csinálom reggel, este meg futok.
Báááár... nem tudom... mit javasoltok? Csináljam meg reggel Jillian 30 naposát, és este ha jut idő (mert fejlesztek és szakdogázom is) akkor futok, vagy reggel fussak és este tornázzak, ha lesz idő valamit?
Azért, mert a reggeli tornára biztos rá fogom venni magam, az estire nem biztos. Este a futás azért elgondolkodtató, mert nem egyedül mennék, hanem Nővérem kutyájával.
Mi az hogy! :)
Jó hogy fittebb, frissebb, és fiatalabb lesz! ;)
Egy kis "reggeli tornához" ki sem kell kelni az ágyból. ;-)
... és máris "fittebben" indul a nap.
Igen, tényleg frissebb leszel. Én reggelente szoktam futni 3,5-4 km-t + ellipszis tréner és frissebben indulok neki a napnak + a tudat, h ma már tettem v.mit az egészségemért sokkal megnyugtatóbb!
A step aerobic-nál nem ártana figyelni a pulzusodat, mert ha nagyon a zsírégető tartomány fölött tornázol, akkor az elsősorban a fittségi állapotodat fogja javítani.
Sok sikert! :-)
Mivel ma mérges lettem, elhatároztam, hogy a heti 2-3 step aerobic edzés mellé naponta fogok tornázni. A legkivitelezhetőbb a reggeli futás, állítólag reggel jobb. Én viszont tartok attól, hogy fáradtabb leszek, mert nem fél 8kor, hanem mondjuk fél 7kor kelnék, illetve még mozognék is reggel. Este valami tornát tervezek, vagy Leslie Sansone, vagy elkezdeni Jillian Michaels tornáját.
Már 1 hónapja tornázom, és nem hajlandó lejjebb menni a súlyom. Ezen változásokat beiktatva sikerülhet? Tényleg jobb, ha reggel futok? Felfrissülök? Illetve a napi tornával tényleg energikusabb az ember? Én nagyon fáradtnak és kedvetlennek, depisnek érzem magam.
További ajánlott fórumok:
- Ki mire tornázik otthon?
- Tényleg igaz, hogy a Skorpió megeszi az Ikreket reggelire?
- A reggeli pisi tényleg jó mitesszeres, zsíros bőr kezelésére?
- Juventus reggel. Erre tényleg igény van?
- Ki tornázik Cindy Crawfordra?
- Aki Rubin Rékára tornázik. Ti milyen testrészre edzetek egy nap vagy milyen blokkokat csináltok meg? Milyen gyakran tornáztok egy héten?