Jótékonykodásból szex? (beszélgetés)
A szexben mindenki rá van szorulva a másikra.
Ha így nézzük, mindenki segít mindenkin.
És ugye a pasik nem itt keresnének megnyugtató szavakat, hogy igen! Jól csinálod! Szerintem egy férfiben sem merült volna fel ez a fórum kérdés! Nem mintha a nők nagytöbbségének eszébe jutott volna…..
Azt mondom, ha ez jó a FI-, akkor egészségére váljék mindenkinek!!! Boldogságot mindenkinek! 😙
Szerintem csak csak nő tud jótékonykodásból szexelni, pasival.
Mivel azok a nők akik csak magukra gondolnak, eszük ágában sincs lefeküdni olyan pasival, aki még nem volt nővel, maradnak azok a nők, akik megszánják őket, és felavatják.
Fordítva már más a szitu, Hisz minden pasi önzetlenül megteszi ezt bármelyik nőért :D
jah...
erről is lecsúsztam..-)..hát rá nem hasonlítok...-)
Na, de ki lehet az a Chris Evans?
az is egy hoxás nicknév?
Micsoda kifogás! :)
Na szép...
Kicsit szégyellem magam, de az én jótékonykodásomnak is van ám határa.
Amerika kapitány az Amerika kapitány, hányszor megmentette a világot, biztos sok jótékonykodásra van szüksége szegénynek, úgy elfáradhatott. 🤭🤭🤭
Ah Te álszent Rüfke!
Csak azzal a bizonyossal!???
Hát ez aztán a diszkrimináció...
A mi Hansink meg itt van, és neki senki se akar segíteni". :/
Hamar elmúlt ez a segíteni önzetlenül motivációd...
Ha mindenben ilyen kitartó vagy, nem csodálom, ha szexre is a rászorulók közé tartozol.
Te beszélsz álszentségről? Akkor miért anonim a fórum?
Még egy nicknevet se vállalsz fel. :D
Én most így nicknévvel, saját képpel bevállalom, hogy ha esetleg aki olvas, pont úgy néz ki, mint Chris Evans, szívesen jótékonykodnék én is. Emberbaráti szeretetből. Telefonszám a szerkesztőségben.
Pusz, Daf
Attól, hogy mi nem jótékonykodunk, az nem jelenti azt, hogy álszentek vagyunk!
Nem vagyok álszent, sőt!!! Ha nincs kedvem bele sem kezdek! Fogadd el, hogy nagyon kevés százalékát töltöd ki az embereknek akik hozzád hasonlóan jótékonykodnak! Neked lehet ez természetes és normális, nekünk nem!
Azt írtam nem kedvelem túlságosan, nem azt nem szeretem.
Már semmi célom nincs. Álszent az itteni társaság. Nagyrészt.
Szent borzalomvirág! Ha a szexet sem szereted, akkor minek "jótékonykodsz" a testeddel? Jótékonykodj más formában!
Mi a célod egyáltalán ezzel a fórummal? Mert sok értelme nincs. Szerintem simán csak unatkozol.
Úristen!! :DDDDDD
Van ilyen? Hjaj de nevetek!
Ne haragudj, de ha nem élvezetből, hanem jótékonyságból szexelsz, lehet te vagy megszánva, vagy leszel. Én nem alacsonyodnék le erre a szintre. Én is szeretek embereknek kellemes perceket szerezni, de nem kell ehhez lefeküdnöd senkivel jótékonyságból! Azt hiszem, ha én jótékonyságból feküdnék le valakivel/valakikkel,akkor előbb utóbb elveszteném magamból a fényt, ami ragyogtat,kiégnék...
Gondolom te szeretsz szexelni és szereted a változatosságot, csak lehet így könnyebb tálalnod, de az is lehet ezzel nyugtatod magad, hogy ez neki is kellett.
Orálszex után?
hát hol élsz Te?
csak kézmosás, aztán maszk fel...-)
Ezt épp a minap olvastam a fb-on.
Varga Ferenc József
23 ó. ·
"A hírkeresőn ez olvasható:
Döntött az alkotmánybíróság: fizetőeszköz az orális szex is
Aztán majd a Lidlben a pénztáros kérdezi: "Készpénz, kártya, orálszex?"
vagy:
"Kártyázunk? - Igen... Érinthetem? - Nézzük meg, elfogadja-e a rendszer a kártyát! Nem... Hát ez szopás!"
És a pénztárosok, boltosok ezen célt szolgáló szerveit bekötik majd a NAVhoz?
Volnának még kérdéseim..."
Úgyhogy, ahogy errefelé mondják "törőggyé beléje!"