Jósnak lehet hinni? (beszélgetés)
Attól függ, mit mond.
Komolyan, a nyitó hozzászólásra: BAROMSÁG!!
Megnézném a jós iskola oklevelét, hol és milyen eredménnyel végzett
Aztán vagy hinnék vagy nem, neki
Afrikában lehet, ott az esőt is a jós hozza illetve a varázsló.
Európában és a 21. században azért már neccesebb a dolog, itt fel kell tételezni, hogy nem volt lehetősége iskolába járni vagy ha volt nem volt mivel felfogni az ott tanultakat. Ettől még lehet rendes ember valaki de sokat ne várjunk tőle , nem valószínű, hogy a Nobel díjasaink számát növeli.
Szomorú ez, hogy napjainkban még itt tartunk és hogy egyáltalán felmerülhet valakiben.
én is beszéltem 2 jósnővel telefonon. Nem hittem ebben de annyira fontos ügyet intéztem és olyan kilátástalan volt, hogy egy véletlenül az utamba akadt és "eladta" nekem, hogy a jövőbe lát, ezért beszéltünk párszor. Elküldött valakihez pénzért meg utána ő maga is "behúzott", hogy jósol nekem. Hát akkora baromságokat amiket ez a 2 nő mondott nekem .... szinte semmi nem jött be. Olyan általánosan jól hangzó maszlagokat mondott főleg a 2., amiknek az emberek általában örülni szoktak.
Ettől függetlenül nem mondom, hogy nincs rontás meg átok, mert ezt pl. nem tudom. Megbízható forrásból hallottam olyan infókat, amik a szellemvilág létezésére utalnak. Szóval azt sem mondom, hogy ezek a természet feletti dolgok nem igazak. Azt viszont, hogy valaki a jövőbe lát, nem hiszem el.
Azért érzi magát rosszul, mert úgy érzi,hogy rosszindulattal vannak iránta. Az, hogy ennek az az oka, hogy ő tett érte, vagy az,hogy éreztetik vele, az számunkra titok.
A többi mese, hablaty.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon halvany pozitiv tesztek!! Lehet hinni nekik?
- Mennyire lehet hinni valakinek neten?
- Mennyire lehet hinni a terhességi tesztek eredményeinek? Mennyire megbízhatóak?
- A facebooknak mennyire lehet hinni ha valaki családi állapotáról van szó?
- Megérzések, csak az interneten keresztül. Lehet hinni bennük?
- Mennyire lehet hinni a természetgyógyász által megállapított ételérzékenységnek?