Jóslat szerint nincs folytatás :( (beszélgetés)
Jósnője válogatja, a barátnőm a kolléganőjével elment, mindkettőnek az igazat mondta, bár jóhírű az illető :)
Azt is mondta, hogy előre vetítve egy normális jós, csak egy-két évre mondja a dolgokat és soha nem a véglegeset, mert minden változó.
Az egész élet mozgásban van, ha egy bizonyos dologban nem úgy dönt az ember, már nem az a végeredmény jön ki :)
Az biztos, hogy az egyikőjük férje beteg, meg is mondta, iagaz azzal fűszerezve, ha most azonnal nem megy orvoshoz, egy éven belükl elmegy.
Elmentek, az orvos is ezt mondta, szerencsére megfogadta a tanácsot, még most is él, jó ideje volt mindez :)
Halált, azt mondta, nem mondanak meg, főleg nem években, mert változó ez is, ha másképpen él, megmenekülhet, ha máshova költözik, szóval rendes volt a csaj, mert megmondta nekik, ne higgyenek csak magukban és hallgassanak a szívükre.
Ez már az önsorsrontás kategóriája.
Ha elmentél jóshoz, már voltak kétségeid.
Mivel megismétlődött a látogatás, még inkább.
A gondolat benned érlelődött meg, ez lerítt rólad, ebben csak megerősítettek. Egy kicsi emberismeret és megérzés az egész. Gondolom - nem ingyen :)
legközelebb hozzám gyere.
Megnéztem. A hó hullásából, a madarak röptéből és a kávézacc mintájából azt jósolom, hogy a tiétek lesz a leghosszabb és legboldogabb frigy evilágon.
és akkor most mondanám a számlaszámom...
Szóval csak annyit szeretnék mondani, hogy nem külső forrásból kellene az életed alakulását megkísérelni megtudni, hanem a szíved, az eszed és az akaratod kell, hogy irányítsák a cselekedeteidet és ezáltal a sorsod.
Másrészt a jóslatok arra valók, hogy a lehetőségeket megmutassák, nem köbe vésett törvények.
Nem olvastam végig a fórumot,de azért nem jó ötlet,hogy ezt másoktól kérdezed,mert aki hisz benne,az szerint be fog következni,aki szerint hülyeség,az meg csak röhög rajtad,hogy te ezt elhiszed.
Szóval ezt csak te tudhatod,hogy hiszel e benne vagy sem.
Köszönöm szépen. :)
Jól esik, ha valaki még örül nekem. :))
Igen a szerelem nem bőrszín, életkor, vallás vagy bármi más függő...
Az még oké ha egy jós mond ilyent.
Ne más mondja meg, hogy mit tegyél mi a helyes. Mert ha rosszul döntesz egy életen át haragudhatsz amiért megfogadtad a rossz tanácsot. Ha jó sül ki a dologból, akkor pedig szinte függővé válsz az illető jótanácsaitól...
"Nem az a szerelem, ha valakivel le tudod élni az életed, hanem ha valaki nélkül nem! "
Támogatom!
Kedves Csige!
A legnagyobb jószándékkal írom le a következőt.
Az egy dolog, hogy ki mit jósol nekünk. Hogy milyenek vagyunk milyennek születtünk.
nincs olyan párkapcsolat, ahol ne kellene valamilyen kompromisszumot kötni. Nem kellene néha magunkat a háttérba helyezni (pl hula fáradt vagyok, de párom egész nap melózott, kedvességből megmaszírozot a hátátát, de am a legszivesebben aludnék). A kompromisszumkészség nagyon jó dolog. De nem azt kell nézni.
Csak azt vedd alapul, hogy hány ugyanolyan jegyekkel (ugyanolyan horoszkóp, aszcendens, születési dátum, hajszín, bőrszín, stb) rendelkező ember van mint te. A különbség a személyiségben van. Ez nam az aszcendenstől függ. Hanem hogy az élet hogy alakított ki téged. És a párodat ugyanígy. Szereted?
Ha szereted, akkor harcolj érte. Ha pedig csak azért eldobnád magadtól, mert valaki azt mondja neked. Akkor nem ő kell neked.
Van egy mondás. Ezt jól szívleld meg:
Nem az a szerelem, ha valakivel le tudod élni az életed, hanem ha valaki nélkül nem!
:)
A jó orvos is minden betegének azt mondja, hogy nagy a baj és meg fog halni.
Aztán, ha mégse hal meg, akkor csodadoktorként ismerik el, aki még a "halálos beteget" is képes volt meggyógyítani.
Ha pedig véletlenül, tényleg meghal a páciens, akkor a hozzátartozók szomorúan konstatálják a dolgot és elismerik, hogy helytálló volt a diagnózis. Amire csak nagy tudású doktor képes.
Igazából ketten csak egy sort írtak annyit, hogy : nem valószínű, hogy együtt leszünk.
A másik az aszcendensemre hivatkozott amivel állítólag megtarthatom sokáig, mert kompromisszumkész vagyok, de más az életutunk. :( Ez volt a leghosszabb indoklás!
És ezt nevezik ÖNBETELJESÍTŐ JÓSLAT-nak !!!:)
Nagyon sok "sikeres" jós szerezte így a hírnevét.
A delikvens a jóslathoz igazította az életét és bejött a " na ugye,igazat mondott!" effekt.
További ajánlott fórumok:
- Gyermeket szeretnék...de mire? Akinek nincs munkája az mire is tudna vállalni egy kisbabát? Szerinted?
- Ismertek olyan nőt, akinek nincsenek barátnői? Mi az oka szerintetek?
- Lombikprogram 5 hetes terhes vagyok és a doki szerint embrió nincs
- 22 hetes terhes vagyok. Egyik napról a másikra "lebénult" az arcom bal fele. A doki szerint nincs gyulladás, lehet "csak" huzatot kaptam?
- Szerinted mi lehet az oka, ha egy mások szerint megnyerő, jó külsejű, intelligens embernek nincsenek barátai?
- Külföldről utazom vissza az országba, de nincs hová. Mit tehetnék szerintetek?