Jön a tavasz, indulhat a takarítás!!!!!!! (beszélgetés)
Fórum - Segítségeteket szeretném kérni!!!Hogy a fenébe kell úgy bevásárolni, hogy hónap végén is maradjon? 4 fős család, két kisgyerekkel!
ez a fórum pár napja nyílt,nézz át oda!
akkor én nem csinálnék tavaszi nagytakarítást hisz úgymond mire a végére érsz kezdheted előről,mert befejeződik az átalakítás főleg ha az egész házat alakítjátok át!
Megcsinálnám a mindennapos tevékenységeket,ill.a port letörölném,felmos,felsöpör,nem tudom ablakot mikor mostál ill. kimosnám a függönyt,mert én mire végeztem az ablakpucolással a függöny ki is mosódott s tettem is fel:-)
Nem,nem dohosodnak be!Én úgy teszem fel,hogy kimosom,bele egy zacsiba s utána sittes zsákba s bekötöm a száját.
Ha ne adj isten bedohosodik,bár nálam eddig nem fordult elő akkor ha kimosod a szag kijön...ez 100 % csak tegyél hozzá öblítőt is!
Nem tudom,még,hogy hogyan fogjak hozzá,mert átalakítás lesz nálunk a házban és gondolkodom,hogy neki fogjak vagy ne.
Meg kellene kérdezni a kőművesünket,hogy mikor jön,de ő is elvan havazva.
Nem dohosodik?
Kertes házban lakunk,de a padlásra nem akarom,félek,hogy bedohosodik vagy belemegy az egér.
Legelső kérdésem,hogy kinek van vákumos tárolózsákja,mert eddig mindig nagy dobozokban tároltam a nyári ruhákat.Lassan előkell venni és elrakni a télieket.
Ki hogyan oldja ezt meg?
További ajánlott fórumok:
- A takarítónőd (ha van) mennyiért vállal heti 1 alkalom takarítást?
- Ha kettesben élsz a pároddal egy egyszobás albiban, akkor a takarítás, rendfenntartás...
- Szuper hatékony és nem túl munkaigényes takarítási eszközök és módszerek érdekelnének, amit az egész házban alkalmazni lehet!
- Miért a feleség dolga a takarítás, főzés?
- Külföld. Mit választanátok? Benzinkút vagy takarítás?
- Citrom, ecet és szódabikarbóna a takarításban