Jól jönne a hasznos tanács!!!! (beszélgetés)
Szerintem ehhez a magassághoz teljesen jó súly a 63 kiló. Én 162 centi vagyok. Amikor 54 kiló voltam, orvoshoz akartak küldeni a barátaim, mert olyan rosszul néztem ki. Most 62 kiló körül vagyok és teljesen jól nézek ki. Csak olyankor figyelek a súlyomra, ha 65 kg fölé megyek, de akkor is csak az egészségem miatt.
Szerintem, ha fogyni akarsz ne görcsölj rá nagyon. Mivel nincs igazán túlsúlyod a szervezeted nem szívesen engedi el a kilókat. Egyél több zöldséget, gyümölcsöt, igyál sok folyadékot. (Nálam a virsli, tojás nem fogyókúrás kaja.)
Biztos így is nagyon csinos vagy, nem kell a hülye magazinoknak bedőlni, inkább érezd jól magad a bőrödben.
Keress fogyni vágyó anyukát vagy rokont vagy barátnőt. Vagy itt a hoxán is biztos van neked való társaság.
És próbáld meg elfogadni magad. Nem mindenki olyan alkatú, hogy 50 kilókkal élje végig az életét. Nem tudom, hány centi vagy, de azért a 63 kiló nem tűnik olyan soknak, örülj neki, hogy legalább nem vagy deszka, és ha megpróbálsz egészségesen élni meg sokat mozogni, akkor nem lehet nagy a baj :) Kitartást!
További ajánlott fórumok:
- Első randira hasznos tanácsok :)
- Ha a Horváth tengerpartra szeretnék pár napra menni, milyen hasznos és praktikus tanácsot tudtok adni?
- Hasznos és jó tanácsok, ötletek!
- Sonkapréshez szeretnék recepteket, és hasznos tanácsokat kapni. Köszönöm szépen!
- Hasznos tanácsok Horvátországba utazóknak
- Ki szeretnénk menni a bécsi karácsonyi vásárra saját autóval.Tudtok segíteni hasznos tanácsokkal?Pl. hol érdemes hagyni az autót stb.