Jól érzem magam egyedül (beszélgetés)
Köszönöm az érdemi hozzászólásokat. Sejtettem én, hogy nem vagyok egyedi eset. Sőt, mintha efelé tartana a világ.
Aki pedig ebben a bizonytalanságot látja, az nézzen magába, miért akarja okvetlenül kitalálni és uralni mások érzéseit, gondolatait. Ennél durvább arroganciát emberek között nem tudok elképzelni.
Észrevettem, hogy itt néhány fórumozónak abból állnak a hozzászólásai, hogy egy megnyilvánulás alapján leírják a másik teljes személyiségét, majd kioktatják, kinevetik.
Vajon ki a bizonytalan ezen a fórumon?
jol teszed😂
de sztem kell egy tars, akire barmikor szamithat az ember
Testi szükségleteket hogyan oldjátok meg?
Aszkézis van, vagy alkalmi kapcsolatok?
Kulcsszó: a kényelmem és szabadságom.
Ezeket én is a párkapcsolat elé helyezem. :)
Ez is lehet a része, hiszen régebben nem szerelemből házasodtak, hanem inkább a ketten könnyebb elv alapján lettek összeterelve. Viszont szerintem ezen már túlléptünk.
Egy bizonyos kor után az ember jobban ismeri magát, az igényeit, és kevésbé mazochista is. Nekem még gyerekem sincs, ennek ellenére teljesen jól elvagyok magamban is. Van társaságom, munkám, és persze családom is, úgyhogy nem érzem magam magányosnak. Nyilván, ha igazán megakadna valakin a szemem, és nagyon vonzónak találnám (nem csak fizikai értelemben), akkor valószínűleg csinálnék neki helyet az életemben, de egy langyos viszonyhoz, csak azért, hogy elmondhassam, hogy van partnerem, nincs kedvem. Ennél én sokkal többre becsülöm a kényelmem és a szabadságomat.
1998-ban váltam el a Férjemtől akitől 2 Fiam van! Azóta voltak hosszabb rövidebb kapcsolataim,de 6 éve élek egyedül és nagyon jó nekem így!
Van egy 11 éves Kislányom,aki egy kapcsolatomból született,a Fiúk már nagyok voltak,de nem akartam az Apukától semmit,mint utólag kiderült jól döntöttem :)
Imádom a gyermekeimet,teljesen kitöltik az életemet!
Semmiért és senkiért nem adnám fel ezt a szabadságot,mindent kiteremtettem egyedül a gyermekeimnek akik imádnak,és nekem elég,sőt ez a legfontosabb :)
Én döntöm el,hogy mit főzzek,mit vegyek,milyen lesz a szoba színe amikor festetek :)
Saját magam veszek autót ( amikor cserélni kell ) és úgy élek,ahogyan én akarok!
Sok sikert neked!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem.
- Nagyon egyedül érzem magam..
- Hogyan tudom a legkönnyebben túlélni, hogy egyedül vagyok, és magányosnak érzem magam?
- Párkapcsolatban vagyok, mégis egyedül érzem magam.
- Egyedül érzem magam és életképtelen vagyok néhány dologban. Aspergeres vagyok depresszióval és fejletlen idegrenszerrel. Mit tegyek ?
- Olyan egyedül érzem magam.