Jók az eredményeim, mégsem tudok rendesen dolgozni. (beszélgetés)
reggel 6,4 volt, az előbb 4,5.
Nagyon fél a háziorvos, nem szokott kiirni , de nem is lett volna rá szükség. Persze hogy megérné, nem is a tp. miatt, hanem hogy a napi 4-5000 Ft járulékot ne kelljen fizetni - ilyen állapotbAN meg sem keresem.
De lehet hogy holnap elmegyek hozzá és elmondom a magamét.Nem is voltam táppénzen legalább 15-20 éve.
Rosszul tetted, hogy nem vállaltad a kórházi beállítást. Pár nap alatt minden fontosabb vizsgálat elkészült volna. 25-ös vércukor megüti az inzulin beállítás szintjét, ezt a háziorvos otthon nem teheti meg. Lehet, hogy most az éhgyomri alacsony, de mennyi napközben, és étkezések után?
Táppénzre vállalkozót is kírhatnak, sőt nekik a hosszas tp. jobban megéri ;)
Az jó, hogy ennyit csökkent a vérnyomásod, de a 140 nem magas még mindig?
Huzamosabb ideje beteg vagy, még jó, hogy meglátszik és megterheli a szervezeted. Én a helyedben először magamat raknám rendbe, amíg még lehet, mert ha komolyabban lerobbansz, még nehezebb lesz...
A nyár végén egy rutinvizsgálat kideritette, hogy vércukrom 25 mmol, vérnyomásom 220/120 Hgmm.Családi okok miatt nem maradtam a kórházban, igy infúziót és gyógyszereket kaptam ( Meforal, Diaprel ) és diétáznom kell.
Mivel nem vállaltam a kórházi bentfekvést, mint vállalkozót természetesen nem irtak ki táppénzre sem.
Pár napja az eredményeim jók, a vércukor 4,5, a vérnyomás 140/100, csak az a problémám, hogy a gyógyszerektől nagyon rosszul érzem magam, egésznap álmos vagyok és a korÁbbi rendkivül jó memóriám, ami minden helyzetből kimentett sem a régi ( mondjuk nem a 2 hónappal ezelőtti ), lassabban dolgozom, szédülök, hányingerem van stb.
minden a nehezemre esik
Bár elmultam 40 éves, de egyáltalán nem tartottam magam rosszul, most sötét karikásak a szemeim,
ügyfelek is mondják, hogy nagyon látszik rajtam, hogy beteg vagyok, pedig néhány napja közérzetemtől függetlenül tökéletesek az eredményeim.
Még a fent leirt eredményeim voltak, dolgoztam, pörögtem, élveztem az életet, semmi fizikai bajom nem volt.
Járt már igy valaki ? vagy a hozzátartozója ?
Előre is kösz a válaszokat vagy tanácsokat.
További ajánlott fórumok:
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Dominóra tipp játék - csak tippek és eredmények
- T25...aki végigcsinálta milyen eredményeket ért el?
- Atkins fogyási eredmények
- Elszánt fogyózók eredményei. Ne ígérgess többé! Csináld meg!!:)
- Tejcsatornaelváltozás vagy mégsem...bízhatok az eredményekben?