Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!! (beszélgetés)
Jó reggelt! Ma is szép napra ébredtünk!
Az itt olvasottak hatására május 31.-én számoltam át ismét a saját adataimmal a KB. kalkulátor által részemre ajánlott értékeket. És azóta nem csak a napi kcal, és ch értékekre, de a feh. + zsír értékekre is igyexxem odafigyelni. Úgy néz ki, ezeket is érdemes szem előtt tartani!!!
Tagnap semmi olvasás, túlságosan meleg volt ahhoz, hogy bármi értelmesre hajlandó lettem volna!
Jó reggelt mindenkinek!
Ismét új nap, új lehetőségek, új sikerek napja!
Úgy legyen!
Szia!
Ez egy réges-régen indított fórum. Élt 2010. januártól 2010. októberig!
Olvasgatom, az indítástól kezdve. Érdemes: sok okos tanácsot szedtem ki már eddig is belőle.
Alapjaiban a "Mindent, csak kevesebbet" fórumon társalgok a sors-társakkal a napi dolgokról. Ügyelünk a naponkénti kcal-ra és a tehetségünktől, lehetőségünktől függően a napi mozgásra. Nem tiltunk magunktól semmit, de erősen odafigyelünk, hogy túlzásokba ne essünk! :))
Szívesen látunk bárkit.
Egyébként pár nappal ezelőtt én is újra számoltam a napi kcal, ch, stb. szükségletemet, és most már az összetevők arányaira is figyelek. Már az elmúlt 3 napban sikerült is tartanom. Erősen bizakodok. Másként nem megy. Hit, akarat, kitartás nélkül nem megy.
Gyere közénk, erősítsük egymást.
Holnap a 334. oldal következik.
Ma elolvastam a 340-335. oldalt. Egyelőre ennyi elég: lehet 1200 kcal és 130 gr ch alá menni, és persze mozogni. Akár futás, akár kerékpár, akár duci tréning, akár csak gyaloglás... mindegy, csak mozogni. És esznek mindent, csak módjával!!! és fogynak, szépen, fokozatosan, ki gyorsabban, ki lassabban, de mennek a kilók lefelé. És ez a lényeg! Gyerünk tovább!
Köszi!
Nem igazán akarok diétázni, csak beállni egy olyan egészséges szintre, mennyiségben, minőségben, kajában és mozgásban, ami a szervezet számára optimális, és amit kb. még az életem végéig tartani tudnék.
Nem sietek vele sehova, de minden infót szívesen fogadok! :))
Tegnap a kezdetektől elolvastam az első 5 oldalt: 345-341-ig. Majd ma kezdem olvasni a 340. oldalt.
Egyelőre tetszik, amiket olvastam benne. Jó lesz ez, mankónak, tankönyvnek nekem is.
elarulok valamit,en nem tudok hullahoppozni.Pedig Olga karikaja igen kiraly!!!Nekem is tetszik.:-/
Ági ne szomorkodj, nagyon ügyesen le fogsz fogyni ujra. Velem együtt.
Sziasztok!
Épp csak bekukkantottam a megígért fotó erejéig.
Ági fotó a naplómba a karikámról :-)
Ma útazunk!Hétfőig nem elfelejteni engem! :-)
Legyen szép,tartalmas hétvégétek!
Puszika!
huhh. Hát az uugy volt,hogy..kb 80voltam ,amikor kijöttem a korhazbol. (87-tel mentem szülni és 70röl hiztam)
Aztan 75-ig ment magatol, aztan ott megallt. De ennekem a 70 sem jo.65 akartam lenni. Le is fogytam, aztan pedig elkezdtem visszazabalni. Jöttek a rokonok,aztan mi mentünk haza meg kirandulni ...!Szóval most újra!
Most kb 71 vagyok. Szóval még van mit csinalni és utalom a 7-est latni. :-/Viszont most inkabb lassabban fogyok,es közben meg kene tanulni okosan enni..