Johnson and Johnson vakcinájáról van valakinek tapasztalata? (tudásbázis)
Tenyleg nem bantasbol, de neha elcsodalkozom azon, hogy nem tudjatok, vagy nem akarjatok ertelmezni azt, amit az ember ir.
Ez egy egyszeru parhuzam volt akozott, hogy arrol nem talalok naponta tobb 10 forumot, hogy felek, hogy trombozist kapok tole, de a covid oltastol rettegek, ahol ez az arany sokkal kisebb.
De komolyan megijeszt, hogy ennyire nem megy az erto olvasas.
Amúgy az is számít, hogy a vakcina előtt volt-e covidos, mert ahogy írtam covid után 3 hónappal az én d-dimer értékem is épp felső határértéken volt (még a vakcina előtt). Vagy ahogy írtam 2 példát a covid utáni trombózisra, tüdőembóliára, akkor még nem oltottak itt mikor ez a 2 eset történt.
Simán elképzelhető, hogy egy fertőzésen átesett vakcina utáni trombózisa post covid nem a vakcina hatása. De azt se felejtsük el, hogy a trombózis, embólia nem új találmány. Sajnos előfordul, egészséges(nek hitt) fiatalok között is.
Ha most olyan sokan meghalnak oltás után (miatt), ugyanakkor covid miatti halálozás csökken, ennek ksh adatban meg kell látszódnia. Plusz-mínusz = stagnálnak a számok. Függetlenül attól, hogy mit neveznek meg halál okaként. Január, február, március talán még covidos, április, május, június már nem lehet az.
Nem érvelek semmi mellett, csak hangosan gondolkodom... :)
Én őszintén nem tudom hogyan lehet így élni 20 évesen. Ha pedig ennyi aggályod van miért adatad be?
Nem mondtam, hogy fogamzásgátlót szedsz, arra próbáltam célozni, hogy sokkal nagyobb %-ban okoz rögösödést, mint az oltás. De ha ennyire izgulsz, nem tudom, mikor kaptad az oltást, de magán vérvételi helyen tudsz csináltatni d dimer vizsgálatot, az megmutatja, hogy van-e rögösödés a szervezetedben.
Hamarosan lehet tabletta, gyógyszer covid ellen.
Sokan azt sem fogják bevenni, mert nem tudják, mi van benne.
Ja itt is volt az az eset, hogy 37 éves nő, 15 éve szed fogamzásgátlót és AstraZeneca után trombózist kapott. De biztos csak az oltás miatt, mert ugyan 15 éve szedi a foggátlót de sose volt baj. 🤦♀️
Nekem a nőgyógyászom fel se írta volna 35 éves korom felett a foggátlót.
Mert jobb mint a betegség.
Mozogj, igyál sokat, nem lesz baj.
Én szinte tünetmentesen vészeltem át a nyavalyát. Post covid vérvétel alapján 3 hónappal a betegség után is felső határértéken voltak a véralvadási értékeim.
De (volt) munkavállalónk lábon kihordott covid után pár héttel halt meg tüdőembóliában (asszem 51 éves férfi).
Vagy egy sofőrünk covid után kapott trombózist (36-37 éves férfi).
Ahogy utánaolvas az ember maga a betegség sokkal nagyobb százalékban okoz rögösödést, mint bármelyik vakcina.
A fogamzásgátló és masszív rögösödést okoz, mégis úgy kapkodják be a lányok, mint a cukrot.
Miért oltanak? Mert az április 27.-i adat szerint az USA-ban 8 millió emberből 15-nél alakult ki vérrög. Szerintem ha összehasonlítod a COVID halálozási adataival akár MO-n nem igen kérdéses.
További ajánlott fórumok:
- Veszprémi kórház szülészetéről van valakinek véleménye, tapasztalata?
- Van valakinek tapasztalata a parafenomén Harasztosi Lászlóval kapcsolatban?
- Van itt olyan, aki gyűjti vagy gyűjtötte a Johnson's Baby-s pontokat?
- Keresek sudocrem blokkot, johnsons baby blokkot,
- Kapható még valamilyen módon prof. Horváth István érelmeszesedés elleni vakcinája?
- Keresek johnson's baby blokkot