Jogosítvány nélkül? (beszélgetés)
Sikerült a forgalmi vizsgám! : )))
Köszönöm annak, aki biztatott és nem azt mondta, hogy egy ilyen embernek nm való jogsi...Bebizonyosodott, hogy egy ilyen is meg tudja csinálni egy normális oktatóval...
Nemá :)
Mindennek van értelme. asszem..
jah az új profilod határozottan jobb :D
Jajj,attól mentse meg hoxát a spéci...
ööö...vagy valami ilyesmi...de azért ad némi értelmet...:DDD
:DDDD
Köszönöm a biztatást!
Ma már sokkal jobban ment. Szinte egyedül beparkoltam tök jól, egyszer sem fulladtam le, jobban éreztem a kocsit.
A "régi szép idők" XD
ne is mert morcos leszek :D
Na!Kezdődik a topikoff...:DDDDDDDDD
Persze-persze,hogy azért!Én nagyon tudom ám szúrni az emberek szemét!!!:DDDD
Na jó,a tied nem fogom,nah!:DDD
Igen. Ebben igazad van. Sokmindenben jó vagyok, ezt leszámítva. De jogsi nélkül a többi jó dologgal nem hiszem, hogy sokat tudok kezdeni. :S
Az oktató azt mondta, hogy képes vagyok rá. Ezért nem tudom, hogy akkor most mi legyen.
Gondolom nem esik jól, de mindenkinek ismerni kell a saját korlátait. Lehet, hogy nem vagy rá alkalmas, de ez nem gond. Biztos másban meg sokkal jobb vagy, mint az, akinek a vezetés a kisujjában van.
Sok bizonytalan ember vezet, ami legalább olyan veszélyes,ha nem veszélyesebb, mint pl az agresszív vezetési stílus.
"Úgy érzem, hogy nem vagyok képes 40 percig egyedül, segítség nélkül vezetni, parkolni stb. :s"
Nem biztos, hogy szeretném, ha ilyen emberek között kellene vezetnem, közlekednem......pedig hány ilyen van, jesszus.
Szia !
Meglepő, hogy az oktatód nem igazán instruál szóba, szerintem itt van a kutya elásva.
Egyébként én mindenképp a városban vezetnék a helyedben, a város melletti mező vagy egy üres Tesco parkoló szerintem sem ér semmit, csak annak aki rutinra készül.
tehát akkor neked tényleg az alapokkal van gond. ha lenne egy biztonságos, magabiztos alap akkor nem aggódnál.
én anno a váltótól féltem hogy menni fog-e és idétlenkedtem, nem találtam el a sebességet stb. nem mertem gyorsan menni (városon kívül) és hát megvágtak forgalmi vizsgán is.
egy biztos. a vizsga után rengeteget vezettem és mára több 100 ezer km van a popóm alatt.
szóval gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás..
rá kell érezned mikor moccan hogy reagál, ne félj tőle. te irányítod. nem olyan mint a ló hogy önálló tudattal rendelkezik ;)
Ne haragudjatok!
Itt vagyok... :P
Most váltottam oktatót (már sokkal hamarabb kellett volna), aki sokkal jobb. Azt mondta, hogy nem vagyok alkalmatlan a vezetéshez.
Ismerem kb. már az egész várost kívülről(táblákat, szabályokat), de valahogy nem tudok gyorsan reagálni. Előtte dízeles kocsin vezettem, most benzines. Ezt is nehéz volt megszokni és túlpörgetem mindig a kocsit.
A kormányzás se megy úgy, ahogy kéne.
Szóval technikai hibák vannak. Talán ha az menne, akkor könnyebb lenne a többi dologra koncentrálni. Az a baj, hogy belémivódtak a rossz szokások és most nehéz változtatni rajta, mert az előző oktató nem beszélt sokat.
Úgy érzem, hogy nem vagyok képes 40 percig egyedül, segítség nélkül vezetni, parkolni stb. :s
Háát, nem biztos, hogy mindenki alkalmas arra, hogy vezessen. Ezért van a vizsga.
Aki nem alkalmas, az ne vezessen.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell a jogosítvány meghosszabítását intézni? És kb. mennyibe kerül?
- Mennyibe kerül ma egy jogosítvány megszerzése?Mindennel együtt orvosi és stb.?
- Neked mennyi idő volt, míg az okmányiroda kipostázta a jogosítványt? (legyen szó akár megújításról, vagy első jogsiról)
- Hány évesen szerezzen jogosítványt egy fiatal?
- Alap német nyelvtudással, jogosítvány és szakma nélkül, semmi esélyem mielőbb kijutni Ausztriába dolgozni?
- Mezőgazdasági technikus végzettség megszerezhető jogosítvány nélkül?