Jogosan érzem magam csalódottnak? (beszélgetés)
Jah, hogy közben szakítottatok.
Sebaj. Szebb jövőt kívánok!
Igen. Mivel ma még jobban megbántott, és ahogy láttam, ez csak rosszabb lesz. Túl gyerek fejjel gondolkodik mindenről, pedig már nem gyerek.
Elfogadtam, hogy nem szeretne több időt rám fordítani, így nem tudok akkor semmit tenni.
Fáj, és rosszul esik, és csalódott vagyok, de idővel könnyebb lesz. Családom mellettem van.
Boldog szülinapot!
Ennél csak jobb jöhet! Sajnálom, hogy így tönkre tette a szülinapodat. Szakítottál is vele?
Köszönöm a válaszokat.
Igen, 20. születésnapom volt.
Ma beszéltem vele, de befejeztem, mert ma is nagyon megbántott, és kiderült, hogy csak magával foglalkozik, és egy héten +2 órát nem tud rám szánni. (Privátba leírom mi történt, ha valakit esetleg érdekel.) Családom is mondta, hogy találok jobbat, aki megbecsül és szeretni fog, és igazuk van.
Önbizalmam már így sincs, de idővel jobban leszek, de most szomorú vagyok, és csalódott, de bízok abban, hogy lesz jobb is.
Ez a huszadik szülinapod volt?
Szegénykém:(
Jogosan vagy csalódott, nem sok jót nézek ki a barátodból, főleg nem szerelmet. Sajnálom, de szerintem jobban járnál egyedül, mint olyannal, aki semmibe vesz. Az csak rombolja a lelket, el fogod hinni a végén, hogy semmit nem érsz, nem számítasz. Pedig nagyon is számítasz!
Passz!
Én csak fogtam a fejem amikor mesélte hogy hiába fogdozza a pasi csak eltaszítja azzal,hogy ettől csak felizgul és azt nem akarja,de a párna már rongyos...
Én már feldíszítettem volna a ruháival a diófát.
A nők elég nagy hányada szeret szenvedni. Mutasd meg, hogy te nem ezen nők közé tartozol! :) Bár nem olvastam a korábbi fórumokat (a párnásat sem :O, mi van a párnával???), de szerintem ennyi is elég. Ha igazán szeretne, akkor nem hagyná ki a születésnapodat.
Tudom, mindenki ezt mondja... De tényleg jön majd valaki, aki tisztelni és szeretni fog. És azért a szerelem sem megvetendő. :)
szerintem ő sem tudja, mit érez.
biztos az első barátja, semmi tapasztalata ilyen téren.
s azt hiszi, h ez így van jól.
Ez jó!
És ez nemcsak magadnak szülinapi ajándék (a belső erő, a belső tartás, az önmagad felértékelése), hanem meglepi lesz a hapinak is!
Eléggé biztos a dolgában veled kapcsolatban, bele sem gondol abba, hogy ezzel a viselkedéssel egyetlen egy önmagára valamit is adó nő mellett nincs helye!
Küld el a p.csába!
Ez a faszi,nem szeret téged!
Legyen ez a te születésnapi meglepid,magadnak.
Pár nappal ezelőtt indítottál egy másik fórumot is a barátod viselkedésével kapcsolatban. (Oda írtam neked egy pár sort!)
Ide azt írom, hogy: ne csalódott légy, hanem felnőtt!
Vedd észre, vedd tudomásul, hogy az életben nem mindig az van, amit szeretnénk, és nem mindig az a barát, akit annak gondolunk, és néha-néha el kellene azon gondolkodni, aki másként látja a dolgokat, mint ahogyan azt te szeretnéd. Lehet, hogy abban lesz az igazság.
Az itt leírtak is azt igazolják, hogy a te barátod, az valójában nem a barátod, ott vagy neki kéznél, hogy amikor "tele a zsák" tudjon hol üríteni, egyébként pedig annyira nem érdekli, hogy mi van veled, ... sőt jobb szeretné, ha egyébként nem is léteznél....
Köszönöm.
Ahogy anyukám mondta, fiatal vagyok, és találok majd mást, aki megbecsül és szeret engem, és igaza van.
Boldog szulinapot, eloszor is :)
Ez a pasi felejtos! A hozzaallasa mar most kritikan aluli, jobb is, ha a tovvabbiakban nem tapasztalod azt meg, hgy meg inkabb carik a fejedre. Ugy elkuldenem a sunyiba, hgy csak ugy koccanna.
Hja, es amit az elozo forumodban is irtal, tuti egy beteg barom. Minel elobb szabaulsz tole, annal jobb.
További ajánlott fórumok:
- Aktív korú nagymamaként nem érzem magam jól mint ingyen...
- Hogyan egyek kevesebbet, ha állandóan éhesnek érzem magam?
- Kívülállónak érzem magam
- Öregnek érzem magam 22 évesen, normális ez?
- Jogosan érzem, hopgy a saját kauciómat nem a lakás felújítására kell költenem már előre?
- Jogosan érzem magam kellemetlenül az alábbi szituban? Ha igen, hogy szóljak neki?