Joghurtos salátatej recept
A Joghurtos salátatej hozzávalói:2-3 salátalevél
1 evőkanál őrölt mandula
2 alma
1 paradicsom
1dl natúr joghurt
csipetnyi őrölt szerecsendió
1/2 citrom
A Joghurtos salátatej elkészítési módja:
Mossuk meg jó alaposan a hozzávalókat. Az alma, a paradicsom és a saláta levét nyerjük ki gyümölcscentrifugával. Adjuk a léhez az őrölt mandulát, és keverjük jól össze. Vágjunk le a fél citromból egy karikát díszítéshez, majd a többinek reszeljük le a héját, és facsarjuk ki a levét. Keverjük össze a citrom levét és reszelt héját is a már meglévő levekkel, és töltsük pohárba. Szórjuk meg a tetejét őrölt szerecsendióval, és díszítsük a citromkarikával.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: hpkati, 2014. okt. 22. 17:14
A joghurtos salátatej elkészítési módja és hozzávalói.