Jó fogorvos Budapesten (beszélgetés)
Sziasztok! Felső fogsoron koronákat cseréltetek, mert szerettem volna h szebb legyen, de nem tetszik a második próba után sem.
Nem tudja valaki, hogy elmehetek máshova vagy muszáj kifizetnem?Látom h akárhányszor küldöm vissza a tehnikushoz egyszerűen nem az amit szeretnék, pedig fotókat is mutattam és még én érzem magam kellemetlenül. Pedig nem két fillér.
En is hallottam roluk. Egy ismerosom hasonloan jart, mint te...
Megkerdezhetem, hogy a Hosok tere fogaszaton ki kezelt?
Akkor meg egyszer, - remelhetoleg most mar a kommentem diszkriminalasa nelkul - ajanlanam a Trident fogaszatot. Nagyon jok!
(tehat ugyanugy ajanlok egy fogaszatot, ahogy az elottem szolo felhasznalok is...)
Dr Honi Márta gyerekfogász,fogorvos
őt mindenkinek ajánlom
mobil száma:06203403748 nyugodtan menjetek hozzá
Gyökérkezelte a 6 fogamat megmentette
Sziasztok!
Madentárol van valakinek infója esetleg? Dr. Szőnyi Dóra?
19.kerület, Kispest, Laudent. 15 éve hozzájuk jár az egész családom. Az árak is türhetőek.
Viszont akit kerüljetek el, 19.ker. SZTK dr. Farkas Gyula. Egyszer én hülye spórolás miatt, ajánlásra mentem hozzá, a panaszos fogam szerinte nem volt szuvas...azóta az a fogam már nincs meg. Egy fogamat tömni akarta, azon azóta sincs lyuk...ja és bunkó is volt. Úgy fogalmazott, hogy sz@rrá vannak tömködve a fogaim...soha többet SZTK.
Sziasztok!
Budapest, 12. kerület, Déli pu.nál tud valaki elfogadható áron és jól dolgozó fogorvost? Van itt egy csomó rendelő, de nekem személyes ajánlás kellene...
Köszönöm, máshol tárgytalan.
Dr Hanyik Szabolcs
keze biztos, de lágy, mint a szellő, alapos, aprólékos és figyelmes;
a minél kisebb fájdalommal és stresszel járó fogászati kezelés megvalósítása a célja;
páciensként jó szakembernek tartom;
Precedent fogászat, Bp., Bocskai 22.
Sziasztok!
Ismeri valaki a Volom fogászatot (azt hiszem, dr. Volom András vezeti)? Vagy Czinkóczkyékat? Van valakinek tapasztalata náluk?
Nekem sajnos Debrecenből kellene feljárni, így főleg neten tudok nézelődni, ezért szeretnék tapasztalatokat is olvasni. Rájuk azért gondoltam, mert implantátummal is foglalkoznak, nem altatnak, nálam sajnos lesz dolga a dokinak bőven, ugyanis 3 különböző dokinál szerzett 3 rettenetes élmény után gyakorlatilag ájulásig féltem fogdokihoz menni. Most, hogy született egy kisfiam is, nem is volt időm, viszon a szülés és más gyógyszerek miatt muszáj lenne rendbehozatnom, amíg még nincs túl késő. Nagyon szeretném, ha írnátok! Köszönöm előre is!
Dr Honi Márta gyerekfogász,fogorvos
őt mindenkinek ajánlom
mobil száma:06203403748 nyugodtan menjetek hozzá
Gyökérkezelte a 6 fogamat megmentette
További ajánlott fórumok:
- Létetzik Budapesten tb támogatott, fájdalommentes fogorvosi ellátás?
- Ajánljatok jó, kedves és (viszonylag) olcsó FOGORVOST Budapesten (esetleg Miskolcon vagy Győrben), légyszi!
- Szombat este találok valahol normális fogorvost, aki nem horror összegért töm fogat, Budapesten?
- Ismeri valaki dr. Takács László fogorvost Budapesten?
- Olcsó fogorvos Budapesten
- Fájós foggal hova mehetek Budapesten fogorvoshoz?