Jelentkezz, ha egy társkereső iroda károsultja vagy.. (beszélgetés)
nem ijedtem meg, csak nem tudom lezszűrni, mi történt és kivel.
nem tudom, hova olvassak vissza, van itt vagy 7 hozzászólás összesen, abból nem tudtam leszűrni, melyik honlapról van szó, kikkel történt az eset, mennyivel károsultak, stb. de ha szerinted te most elsőre olvasnád ezt a topikot, és értenéd, miről van szó, akkor mindegy, nekem totál köd ez így.. de majd biztos lesz, akin segít...
butternut!
Nehogy megijedj már!:)
Mint írtam ezek az esetek min. 2 évvel ezelőtt történtek! Azóta olvasható a honlapon az ár!
Én -ha itt esetleg olvas olyasvalaki-, őket keresem!
Ha megfogadod a tanácsom:
MINDEN BETŰT OLVASS EL, ODA-VISSZA! Olvass utána. Azért érdemes tudni, hogy a telefon történő beszélgetést rögzítik, ha rögzítik!
Én ilyen irodá(k)ról beszélek!
ez egy weboldal? egy iroda? pesten? vidéken? hogy hívják? mennyi pénzt kérnek? mennyivel károsultatok?
a topikban eddig található információk asszem nem sok segíséggel szolgálnak, hogy ne járjak így mondjuk.
nem lehetne valami konkrét esetet leírni, számokkal, szereplőkkel meg dátumokkal?
Akkor nem tudták jópáran! Mert nem volt feltüntetve semmilyen összeg ....(persze már azóta látható).
Sokan úgy gondolták, hogy egyedüli a problémájuk, de mára kiderült, hogy többen jártak így. Egy fontos dolgot azért tudni kell. Ezek az esetek min. 2 évvel ezelőttre nyúlik vissza.
Ezért próbálnánk felkutatni azokat az emberket, akik ilyen a cipőben járnak, jártak..., hogy mások ne járnanak így.
Szóval óvatosan az ilyesfajta társkereséssel!!!
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- Miért olyan nehéz a társkeresés manapság?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Tényleg ilyen silány a férfi felhozatal a társkeresőkön?
- Kánya Kata társkereső iroda