Jelent valamit ha megrepedt a tükör? (tudásbázis)
te fantasztikus vagy hogy mindig tudsz előre gondolkodni! És ha ezt kérdeztem volna, hogy hogyan kellett volna megoldanunk akkor most hálás is lennénk ezen fantasztikus tulajdonságod miatt.
De így csak kötözködésnek veszem válaszaid és tökéletességed firtatásának.
hogy lenne fogalmam, ez nem egy internetes fórum? :)
a fal lemérhető. leméred a két szoba hosszát összesen, kívülről, például az előszoba mentén, aztán meg belül, és ezeket kivonod az első mérésből.
egy kicsit trükközni kell, mert pl ház végénél levő szobánál oda és vissza is mérni kell egyet, de meg lehet csinálni. nálam pl a lépcsőházi falvastagsággal is szórakozni kellett, mire a konyhát ki tudtam mérni.
de ha van glett, akkor egyszerűbb átfúrni, aztán betömni. :)
De legalább már tudjátok, hogy milyen vastag a fal.
Meg egyébként is, amikor a férjed a szobában tévézik, könnyebben ki tud neked szólni, hogy még egy ki pattogatott kukorica, vagy sör jöhetne. Ne tömjétek be. :D
egyrész fogalmad sincs ezek szerint hol lakunk.
a fal nem mérhető le csak akkor ha átfúrsz rajta valamit. Próbáld meg elképzelni. (de ez most megtörtént) A lakás alaprajza nincs a tulajdonunkban. Nem rémüldözöm, csak érdekelt.
a titok nyitja anya szabócentije, a lakás alaprajza vagy a profiknak a rendes többméteres mérőszalag
nő létemre én is kimérem
most aztán rémüldözhettek a babonák miatt! :D
Hmmm.
Ahány részre, annyi év szerencsétlenség.
Vagy valami hasonló.
jelent valamit ha megrepedt a tükör?
Nem magától. Férjem polcot fúrt fel a konyhában, a fal túl vékony és átfúrt a szomszéd szobába ahol a tükör állt.
További ajánlott fórumok:
- Nektek is nehézséget jelent reggelente a tükörbe nézni/kilépni az utcára?
- Ha a babának megrepedt a kulcs csontja szüléskor mi a teendő?
- Műkörmösök segítsetek! Megrepedt a zselé és kezd leválni a körmömről, normális ez?
- A megrepedt foggal mit csinál a fogorvos?
- Meg lehet javítani a zuhanykabin megrepedt zuhanytálcáját?
- Legyen szives elárulni valaki, hogy mit jelent a fényképezögépemen a tükörreflexes kifejezés...?