Jeges paradicsomital recept
10 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
144 kcal
0,6
27,5 gramm
4 szemelyre:
1 zöldhusos paprika, kockákra vágva
1 piroshusos paprika, kockákra vágva
1/2 uborka, kockákra vágva, kimagozva
1 hagyma
2 kanál citomlé
1 gerezd fokhagyma
1 csipet Cayenna bors (el is hagyható)
600 ml paradicsomlé
A Jeges paradicsomital elkészítési módja:
Egy turmixban a paradicsom kivételével mindent összeturmixolunk egy percig. Hozzáadjuk a paradicsomlevet és még 30 másodpercig vagy míg teljesen homogén nem lesz turmixoljuk.
Jéggel tálaljuk!
Nagyon meleg napokra, jó hűsitő ital!
A hütőben 5 napig eltartható.
Kategória: Italok, koktélok receptjei
A receptet beküldte: ördög, 2007. jún. 21. 14:10
A jeges paradicsomital elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.