Jeges epres kehely recept


* 3 pohárhoz:
* 30 kis szem eper
* 2 dl habtejszín
* 1 csomag habfixáló
* 3 kanál cukor
* gyümölcsös müzli
* háztartási keksz
A Jeges epres kehely elkészítési módja:
A habtejszínt felverem a habfixálóval és a cukorral. A kekszet darabokra tördelem, majd a hozzávalókat rétegesen egy kehelybe, vagy hosszúkás pohárba teszem, amíg el nem fogynak a hozzávalók (pl. keksz, eper, tejszín, müzli, eper, tejszín...), és máris tálalom.
A tetejére díszítésként egy kis instant kakaóport lehet szórni. Jó étvágyat!
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Cilumiluci, 2011. júl. 24. 13:34
A jeges epres kehely elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.