Játék végeredménye? (beszélgetés)
Szerintem felesleges próbálgatni,csak az idődet pazarlod!
:)))
Fogalmam sincs, hogyan jött ez ki nekik.
Én most próbálgatom, de sehogy nem jön ki.
Ezt tőlük kéne megkérdezni :)))
Borzalmas...nem is tudom minek kezdtem el nézni,soha többet!!!
Na az állítólagos eredmény az 548!
Hát biztosan...
De tudjátok, hogy honnan van nekik az a " sok" pénz???
Akik telefonálgatnak be, azoktól veszik el a pénzt és azt nyerheted meg ( vagy akit megbíztak a stúdióból, hogy " csörögjön" rájuk és mondja be a helyes választ. A lottó is ilyen, de ott annyi a kivétel, hogy nem telefonálsz be, hanem amit az emberek kidobnak a szelvényekre azt az összeget adják be a tv-be és minden héten egyre több... Inkább tennék el, összegyülne 2 év alatt az az összeg amit elhajítanak a semmibe...
Szerintem tudják ők,h mi a jó megoldás,csak hát kamu ez az egész betelefonálós hülyeség!!!
Azt sem értem,h miért nem azonnal mondják meg az ő szerintük helyes eredményt,miután elveszik a feladványt???
Csóró nép,meg elhiszi,hogy nyerhet....(már,aki telefonál)
Helló!
Elvégeztem a feladatot. Mondták a 204-et??? a * az ugye a szorzás?
Nem tudom,azt mondta a csaj,h a műsor végén állítólag elárulja,most másik feladvány van(persze azt se tudja senki).
Szóval most kivárom a műsor végét,kb. fél óra,kíváncsi vagyok...
1005 a vége. Tudományos számológépbe ütöttem be, pont így, ahogy leírtad.
Valamit elnézhettek a tv csatornánál.
Én is utálom ezeket a játékokat! Kiszámoltam a matematikai szabályok szerint (előbb a zárójelben lévő összeget össze adjuk aztán szorzunk és az összes többi művelet) és nekem is annyi jött ki: 1005!
Amúgy tudod a megoldást?
Sziasztok!
Most nézem az egyik csatornát(nem szoktam,mert csak felidegesítem magam,de erre kíváncsi voltam,hogy kitudom-e számolni)....
ez a feladvány:
11+125+17
*(17+33)+
8-4+5+10
Pontosan így szerepelt a képernyőn is....és hát elég sok telefonáló volt és érdekes módon senki nem tudta a végeredményt.
Állítólag 3 jegyű a végeredmény...nekem a legkisebb is 1005-re jött ki :)))))
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú?
- Hajvasalás során, milyen technikát alkalmazol annak érdekében, hogy ne legyen túl lapos a végeredmény?
- Játszol velem? Kitalálom a végeredményt!
- Ha a festett fekete hajamra, intenzív padlizsán festéket teszek, milyen szín lesz a végeredmény?
- Ki tudja, hogyan jön ki az 1/3-ad végeredmény?
- Hány fokon és meddig kell sütni a sütőtököt, hogy olyan jó gesztenye állagú legyen a végeredmény? És milyen sütési módban?