Járt valaki mostanában Velencében, tényleg apad a víz? (tudásbázis kérdés)
Az ember leül szendvicset enni, kieszik a kezébôl.
Rengeteg rendôr volt a téren, senki nem büntetett senkit.
Inkább ódonnak mondanám.
Nem lehet mindent ôrült módjára felújítani.
Nem tudom, hogy mi a helyzet, nem foglalkoztatott a dolog. Szerintem keress rá nappal élő webkamerákra, úgy biztosabb képet kapsz.
"Szegények nem tudjátok a lényeget. A HOLD letért a pályájáról ezért a megnövekedett gravitációs tömegvonzás miatt exponenciálisan fog növekedni az árapály mértéke. Ez csak a kezdet ezt még csak egy maroknyi csoport tudja, de jó lenne , ha minden ember tisztában lenne azzal, hogy már nem sokáig tart a csodás földünk szépsége, mert amikor a HOLD becsapodik a földbe az emberiség napjai végetérnek, Terjesszétek hogy mindenki kitudja használni az utolsó perceit és úgy töltse az élete végső hónapjait , hogy azt tegye amit szeret."
Azért "okos" hozzászólás is van, hacsak nem troll
Mastol is hallottam,h nincs oda erte,koszos,budos,nagy a tomeg,
A helyzet,h az en vagyam csak,a ferjemet nem erdekli,egyedul nem megyek,de ahhiz sincs sok kedvem,h utana az legyen,h nem erte meg,...hosszu az ut,minden draga stb ot hallgassam,
Nekem nagyon tetszett a karnevál. Hatalmas forgatag, színek, hangok, illatok és a látvány...
Az ablakokban virágok, az emberek nevetnek, mosolyognak. A fagylalt isteni volt bár drága; azért az egy gombóc nem a világ vége.
Etetheted a galambokat a Szent Márk téren, de vigyázz, 5-kor bezárják a székesegyházat. Murano, Burano fantasztikus.
Busszal menni a legkényelmesebb - 8-9 óra azt hiszem az út.
Szeretnék egyszer az életben még eljutni,soha nem voltunk még..
Minden tapasztalat érdekel vele kapcsolatban.
Mikor érdemes menni,a karneválra, vagy máskor,mit érdemes vinni magunkkal, milyen hosszú az út,nagy -e a tömeg....stb..
Aki már járt ott,írhatna róla légyszi...
Mellesleg rögtön észrevettem a hibát, azonnal írtam is.Amúgy kijayították.
Látom már itt is a kötekedés megy,pedig valaha ez is jó kis fórum volt...
Ez nem sietség, hanem slendriánság.
Egyébként miért kellene sietni?
További ajánlott fórumok:
- Találkozott valaki mostanában normális, tényleg örömet okozó játékkal Kinder tojásban?
- Járt valaki közületek mostanában a Szentkirályi utcai fogászaton?
- Van itt valaki, aki tudja, hogy tényleg cseréltek-e el laboreredményeket mostanában Fehérváron?
- Szegeden igényelt valaki mostanában sürgősségi nélkül útlevelet? Tényleg 30 nap, mire kész lesz?
- Tényleg fog mostanában megjelenni új Norbi dvd?
- Szült valaki mostanában Szentesen? Tényleg olyan borzasztó a helyzet?