Járt már valaki Rab szigetén? (beszélgetés)
ok:)
van meg egy par forum a rab szigetrol. de nem nagyon bovek, nem sokan irnak, es a neten is sokat keresgeltem de igazabol nem sok negativ velement talaltam
Lopar hotel a neve:D
felpanzio, 7 ejszaka 570 euroba kerult harmunknak. itt nem kertek a gyerek miatt a szallas 50%-at, a tobbi harom csillagosba igen. a san marino komplex, Hotel Lopar
köszi a választ!
Mivel viszonylag Horvátország északi részén van, azért érdekelne, hogy melegebb van mint itthon?
Nem volt hideg a víz?
Sziasztok!
Mi voltunk már Lopáron igen lassan mélyül homokos ideális a gyerkőcökkel szerintem,igaz mi apartmannban voltunk ugyh. ehhez a kérdéshez nemigazán tudok hozzászólni.Egyébként csendes hely érdemes átmenni Rabvárosba nagyon közel van Lopárhoz nagyon szép az óvárosi rész.Ha jólemlékszem 29 km hosszú maga a sziget ha nyugira vágytok ideális szerintem.Ja és igen szép tiszta a tenger:-)
Tapasztalatok, vélemények érdekelnének Rab szigetéről,( elsősorban Lopar)miyen a vendéglátás, szállodában volt e valaki, tiszta e a tenger, milyen a hőmérséklet a magyarországihoz viszonyítva, nagyon zsúfoltak e strandok stb.
Kisgyerekkel mennénk, úgy hallottam lassan mélyülő a tenger és homokos.
További ajánlott fórumok:
- Volt már valaki Vir szigeten(Horváto.) esetleg a Zoli (Kocsis Zoltán) apartmanban?
- Járt már valaki Szardínia szigetén?
- Volt már valaki Föhr szigetén? Minden infó érdekel! Az idei úti célom.
- Horvátország_Brac Szigeten volt már valaki?Mik a tapasztalatok?
- Ki járt már a Pag-szigeten (Horvátország), és Sidari-ban (Görögország)? Tapasztalatok?
- Nyaralt valaki közületek Vir szigeten Horvátországban?